Fostul fundaș de la Liverpool a nominalizat toată linia defensivă a lui Jurgen Klopp în această echipă. Trent Alexander Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk și Andy Robertson sunt cei mai bun fundași din Premier League în acest sezon.
Starul din poartă, Alisson nu a prins echipa. Accidentat chiar în priumul meci al sezonului, brazilianul a revenit, dar nu a mai fost la fel de sigur. Faptul că a reușit 10 meciuri fără gol primit i-a asigurat la Dean Henderson de la Sheffield United un loc în poarta acestei echipe virtuale.

Jordan Henderson

Credit imagine: Eurosport

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58

Mijloc versatil

Un alt Henderson, Jordan face sezonul carierei și este punct fix la mijlocul terenului. Alături de căpitanul lui Liverpool au fost aleși doi jucători fini și creativi. Kevin De Bruyne de la Manchester City este cel mai bun pasator decisiv din acest sezon. Belgianul a pasat pentru 16 dintre golurile campionilor de anul trecut. Jack Grealish s-a maturizat și este omul care ține în viață speranțele fanilor lui Aston Villa pentru o salvare de la retrogradare.
https://i.eurosport.com/2020/01/18/2755709.jpg

Atac exploziv

Salah și Mane nu aveau cum să lipsească din acest prim 11 al campionatului. Carragher spune că alegerile au fost foarte grele
M-am gândit mult la faptul că nu pot să-l las în afara echipei pe Sterling. A fost greu, dar clasa lui Mo Salah își pune mai mult amprenta pe jocul lui Liverpool
Carragher nu l-a inclus însă și pe Firmino. În locul brazilianului, fostul fundaș de la Liverpool l-a ales pe Sergio Aguero. Golgheterul argentinian de la Manchester City face un nou sezon excelent, în ciuda faptului că echipa lui Pep Guardiola nu este la nivelul anilor precedenți.
https://i.eurosport.com/2020/03/28/2800334.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
Premier League
El este singurul jucător de care Jurgen Klopp are nevoie la Liverpool, în opinia lui Carragher
08/01/2022 LA 16:55