Chelsea – Manchester City (0-1) și "bomba" Manchester United – Aston Villa (0-1) au stârnit interesul în mod deosebit, azi, în Anglia, dar în cadrul etapei a 6-a s-au desfășurat alte câteva partide care au avut suficient suspans.

Chelsea - City 0-1. Lecția lui Guardiola pentru Tuchel, după 3 înfrângeri la rând

West Ham United s-a impus cu 2-1 la Leeds United, cu un gol marcat de Antonio în minutul 90, după ce echipa lui Marcelo Bielsa a avut 1-0 până spre minutul 70.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia a făcut spectacol cu Elveția și s-a calificat în sferturi în Qatar! Ramos, omul meciului
ACUM 35 MINUTE

Jamie Vardy, "înger " și "demon" la Leicester. Meciul pe care atacantul nu-l va uita

O partidă la fel de interesantă s-a jucat pe King Power Stadium, între Leicester și Burnley, încheiată cu scorul de 2-2. Oaspeții au condus de două ori, dar trupa lui Brendan Rodgers a revenit de fiecare dată prin Jamie Vardy. Situația inedită a acestei întâlniri a fost oferită chiar de căpitanul "vulpilor". El a marcat și în proprie poartă, la scorul de 0-0. El a devenit, de altfel, și primul jucător din istoria clubului Leicester, care a înscris în ambele porți în același joc.
Vardy și-a răscumpărat greșeală cu două goluri. El este și omul începutului de sezon pentru Leicester, din moment ce a fost implicat direct la 6 din cele 7 goluri (5 reușite și o pasă decisivă). Gazdele au pierdut alte două puncte importante, dar până la urmă ar trebui să fie mulțumite cu faptul că au încheiat la egalitate. În minutul 94, Wood (Burnley) a marcat pentru 3-2, dar reușita lui a fost anulată de VAR.
Arbitrajul video a anulat și un gol al lui Joshua King în minutul 87, în partida Watford – Newcastle, la scorul de 1-1. Acesta a fost și rezultatul final al întâlnirii.
Norwich a ajuns la 16 înfrângeri consecutive, după ce a cedat cu 2-0 la Everton. În absența lui Richarlison și Calvert-Lewin au marcat Townsend și Doucoure.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, reacție umilă după eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială! "A fost vina mea!"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Pagină neagră în istorie! Spania, niciodată mai jos de atât. Ce bornă a atins după eliminare
ACUM 2 ORE