Jari Litmanen, cel care a câștigat UEFA Champions League cu Ajax Amsterdam în 1995, pentru ca apoi să joace la Barcelona și Liverpool, a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus și a trecut prin momente foarte dificile în lupta cu boala.
Am avut febră, dureri de cap, dureri musculare, dificultăți de respirați și tot ce vă imaginați. A durat 4 săptămâni să-mi revin după coronavirus și acum am 2 săptămâni de când continui să fiu la recuperare. Din fericire, durerile și problemele respiratorii nu au fost atât de serioase încât să fiu nevoit să merg la spital și am putut să înving boala de acasă

"Nu m-am gândit deloc la fotbal"

Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM 6 ORE
Litmanen, cel care deține recordul de selecții în naționala Finlandei, 137, s-a retras în 2011 din fotbal la 40 de ani.
Să fiu bolnav a fost foarte obositor și uneori foarte dificil. Din punct de vedere fizic, probabil nu am mai fost în viața mea într-o stare atât de proastă. Pe de altă parte, cât timp am fost bolnav timp de 4 săptămâni, cât m-am simțit slăbit, nu mi-a fost dor de fotbal sau alt sport. Gândurile mele erau în altă direcție
Jari Litmanen a avut o carieră lungă, începută la finalul anilor 80 în Finlanda și încheiată în 2011, a fost primul sportiv din afara hocheiului care a câștigat premiul pentru "Sportivul Anului" în Finlanda.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 18 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22