La numai 18 ani, Jamal Musiala face furori la Bayern Munchen. Tânărul mijlocaș a devenit recent cel mai tânăr marcator din istoria bavarezilor în UEFA Champions League și a declanșat un "război" între naționala Germaniei și cea a Angliei. Motivul? Ambele reprezentative își doreau să se bucure de serviciile lui Musiala, fotbalist cu dublă cetățenie.
Mijlocașul lui Bayern a jucat deja pentru naționalele U17 și U21 ale Angliei, însă în cele din urmă a decis să reprezinte Germania, la nivel de seniori. Un rol decisiv în decizia jucătorului născut la Stuttgart l-a avut Joachim Low. Potrivit The Times, selecționerul nemților s-a dus la ușa lui Musiala pentru a-l convinge.
https://i.eurosport.com/2021/02/24/3001066.jpg
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM 12 MINUTE

Low a mers la ușa lui Musiala și l-a convins să joace pentru naționala Germaniei

În luna noiembrie a anului trecut, Federația Germană a renunțat la cursa pentru Musiala, după ce tânărul mijlocaș a spus, în cadrul unui interviu, că are "suflet englezesc".
"Musiala ne-a dat de înțeles, într-un mod destul de clar, că viitorul său va fi alături de naționala Angliei. Îi acceptăm decizia", spunea Schonweitz, un oficial al Federației Germane.
Low a fost singurul care n-a renunțat la Musiala și a hotărât să se întâlnească față în față cu el. Selecționerul i-ar fi promis mijlocașului un loc sigur în naționala Germaniei dacă se va alătura lotului înaintea Campionatului European din vară.
Cuvintele lui Low l-au convins pe Musiala, iar luna trecută a luat decizia finală: va juca pentru Germania, țara sa natală.
Musiala a impresionat la Bayern în actualul sezon. Mijlocașul a bifat 25 de apariții pentru campioana din Bundesliga, reușind să înscrie 4 goluri.
Fotbal
Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF! În această seară ar putea fi numit selecționerul României
ACUM O ORĂ
Liga
Xavi a vorbit despre accidentarea lui Ansu Fati: "Este foarte afectat"
ACUM O ORĂ