Mai precis, Joe Cole a povestit cum a trăit meciul din Ghencea, dintre Steaua și West Ham, din 1999. "Roș-albaștrii" și formația londoneză se luptau în turul 2 preliminar din Cupa UEFA, în sezonul 1999/2000. Steaua s-a impus cu 2-0 la București, urmând să obțină o remiză albă la Londra și să se califice în faza următoare.
Joe Cole se afla la începutul carierei și savura alături de West Ham una dintre primele sale deplasări din afara Angliei. Într-un interviu oferit pentru Digisport, fostul internațional a mărturisit că își aduce aminte cu plăcere de atmosfera creată de fanii Stelei, în ciuda faptului că echipa sa a pierdut:
"Încă îmi amintesc de prima experiență din România. Mai precis din București. A fost una dintre primele mele experiențe într-o țară străină, ca fotbalist. A fost o atmosferă superbă, dar nu îmi aduc rezultatul final.", a declarat Joe Cole, pentru DigiSport.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 3 MINUTE

Joe Cole a cucerit 7 trofee în Anglia

Joe Cole a evoluat în perioada 1998-2003 la West Ham, urmând ca apoi să petreacă 7 sezoane pe Stamford Bridge. El a mai evoluat la Liverpool între 2010 și 2013, înainte să revină la West Ham. Aston Villa, Coventry City, Lille și Tampa Bay Rowdies completează CV-ul fostului mijlocaș, cu 56 de selecții și 10 goluri pentru naționala Albionului.
Joe Cole a cucerit 7 trofee de-a lungul carierei, toate în tricoul lui Chelsea: 3 titluri în Premier League (2005, 2006, 2010), 2 Cupe ale Angliei (2007, 2010), o Cupă a Ligii (2005) și o Supercupă a Angliei (2005). De asemenea, fostul mijlocaș a ajuns până în finala UEFA Champions League din 2008, unde Chelsea a pierdut împotriva lui Manchester United, la loviturile de departajare.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 10 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ