John Barnes era în vacanță în Grecia lături de familie și a ales să plece de la Atena la Madrid pentru finala Champions League dintre Liverpool și Tottenham. Jamaicanul crescut la Londra a vrut să vadă de la fața locului disputa dintre Klopp și Pochettino. Planurile sale au date peste cap de anularea zborului între Atena și Madrid. John Barnes a fost nevoit să ia un zbor până la Barcelona.
Fostul star de la Liverpool a aterizat la 2 dimineața în Catalunya și a fost nevoit să doarmă alături de oamenii fără adăpost lângă aeroport. Barnes a îndurat câteva ore până s-a deschis stația de tren de unde a plecat către Madrid.
De la 2 la 4 dimineața am stat pe jos și chiar am ațipit alături de oamenii fără adăpost în fața stației de tren. Atât de mult mi-am dorit să ajung la Madrid și să mă bucur de spectacolul finalei Champions League. Eu sunt un fan adevărat al lui Liverpool!
Fotbal
Interviu eveniment cu John Barnes pentru Eurosport: "Societatea este vinovată pentru rasism"
04/12/2019 LA 11:55
https://i.eurosport.com/2014/06/03/1250022.jpg

Eurosport îl aduce pe John Barnes în România

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.
Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv. Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Fotbal
John Barnes îl compară pe Rodgers cu Klopp:"Ar fi fost altfel la Liverpool dacă ar fi fost susținut"
29/11/2019 LA 12:55
Fotbal
Odă adusă lui John Barnes, legenda preferată a jucătorilor de la Liverpool
23/11/2019 LA 15:03