După ce vineri a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre Liverpool și șansele la titlu în acest sezon, dar și despre Jose Mourinho sau demiterea lui Unai Emery, John Barnes şi-a rezervat ziua de sămbătă pentru a-i întâlni pe fanii "cormoranilor" din România.
Trafalgar Pub a fost locul de întâlnire, iar Barnes a fost aşteptat ca o mare vedetă de susţinătorii lui Liverpool. În total, aproximativ 200 de susţinători ai "cormoranilor" au venit pentru a-l întâlni pe legendarul Barnes. Iniţial, cu toţii au fost cu ochii pe partida marii rivale în lupta pentru titlu, Manchester City.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 16 ORE
Fostul mijlocaş s-a bucurat ca un copil la golurile lui Newcastle, simţind că diferenţa dintre echipa sa de suflet şi "cetăţeni" s-a făcut prea mare pentru a mai putea fi recuperată de formaţia lui Guardiola.
"De 30 de ani aştept campionatul. Anul acesta îl luăm sigur", a spus optimist Barnes, după partidă.
Întâlnirea cu românii l-a impresionat atât de tare pe fostul mare jucător englez încât la un moment dat, foarte entuziasmat de atmosfera creată în jurul său, acesta a spus: "Mă simt român".
Mai mult, întrebat de fanii lui Liverpool care au fost cei mai mari jucători din lume, Barnes nu i-a nominalizat pe Messi sau Ronaldo şi nici pe vreun fotbalist al "cormoranilor"
"Nu sunt de la Liverpool, ci Maradona şi Hagi", a spus Barnes.

John Barnes, mesaj pentru români de 1 decembrie

Înainte de a merge alături de fanii lui Liverpool, John Barnes a fost în studioul Eurosport, de unde a ţinut să le transmită un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naţionale.

Cine a fost John Barnes

Barnes a jucat excelent la Watford, însă deja la finalul sezonului 1986/1987 toată lumea simțea că englezul a atins maximul pe Vicarage Road.
Așadar, după ce alte cluburi au ezitat, Liverpool a fost singura cu o ofertă concretă iar pe 9 iunie 1987 Barnes a semnat pentru un milion de euro cu Liverpool, antrenată la acea vreme de legendarul Kenny Dalglish.
El a venit alături de colegul de la națională Peter Beardsley și i-a găsit deja pe Anfield pe John Aldridge și Ray Houghton – o linie de atac istorică pentru Liverpool, care a fost completată un an mai târziu de întoarcerea lui Ian Rush.
La Liverpool, Barnes a găsit libertate totală. Deși a jucat tot pe flancul stâng, la fel ca la Watford, Dalglish i-a oferit destulă acoperire pentru a-și putea schimba poziția după plac. Recompensele n-au întârziat să apară.
În primele sale trei sezoane pe Anfield, Barnes a câștigat două titluri și o Cupă a Angliei cu Liverpool. A urmat încă o finală de cupă și o semifinală pierdută–Liverpool a fost foarte aproape să facă dubla în toate cele trei sezoane.
O forță a naturii, Barnes a înscris în primele patru sezoane 75 de goluri, în ciuda faptului că nu a operat niciodată ca un vârf veritabil. A fost golgheterul lui Liverpool în sezonul 1989/1990, înscriind mai multe goluri decât Ian Rush și a marcat golul care a adus titlul.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42