După ce vineri a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre Liverpool și șansele la titlu în acest sezon, dar și despre Jose Mourinho sau demiterea lui Unai Emery, John Barnes şi-a rezervat ziua de sămbătă pentru a-i întâlni pe fanii "cormoranilor" din România.
Trafalgar Pub a fost locul de întâlnire, iar Barnes a fost aşteptat ca o mare vedetă de susţinătorii lui Liverpool. În total, aproximativ 200 de susţinători ai "cormoranilor" au venit pentru a-l întâlni pe legendarul Barnes. Iniţial, cu toţii au fost cu ochii pe partida marii rivale în lupta pentru titlu, Manchester City.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 5 ORE
Fostul mijlocaş s-a bucurat ca un copil la golurile lui Newcastle, simţind că diferenţa dintre echipa sa de suflet şi "cetăţeni" s-a făcut prea mare pentru a mai putea fi recuperată de formaţia lui Guardiola.
"De 30 de ani aştept campionatul. Anul acesta îl luăm sigur", a spus optimist Barnes, după partidă.
Întâlnirea cu românii l-a impresionat atât de tare pe fostul mare jucător englez încât la un moment dat, foarte entuziasmat de atmosfera creată în jurul său, acesta a spus: "Mă simt român".
Mai mult, întrebat de fanii lui Liverpool care au fost cei mai mari jucători din lume, Barnes nu i-a nominalizat pe Messi sau Ronaldo şi nici pe vreun fotbalist al "cormoranilor"
"Nu sunt de la Liverpool, ci Maradona şi Hagi", a spus Barnes.

John Barnes, mesaj pentru români de 1 decembrie

Înainte de a merge alături de fanii lui Liverpool, John Barnes a fost în studioul Eurosport, de unde a ţinut să le transmită un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naţionale.

Cine a fost John Barnes

Barnes a jucat excelent la Watford, însă deja la finalul sezonului 1986/1987 toată lumea simțea că englezul a atins maximul pe Vicarage Road.
Așadar, după ce alte cluburi au ezitat, Liverpool a fost singura cu o ofertă concretă iar pe 9 iunie 1987 Barnes a semnat pentru un milion de euro cu Liverpool, antrenată la acea vreme de legendarul Kenny Dalglish.
El a venit alături de colegul de la națională Peter Beardsley și i-a găsit deja pe Anfield pe John Aldridge și Ray Houghton – o linie de atac istorică pentru Liverpool, care a fost completată un an mai târziu de întoarcerea lui Ian Rush.
La Liverpool, Barnes a găsit libertate totală. Deși a jucat tot pe flancul stâng, la fel ca la Watford, Dalglish i-a oferit destulă acoperire pentru a-și putea schimba poziția după plac. Recompensele n-au întârziat să apară.
În primele sale trei sezoane pe Anfield, Barnes a câștigat două titluri și o Cupă a Angliei cu Liverpool. A urmat încă o finală de cupă și o semifinală pierdută–Liverpool a fost foarte aproape să facă dubla în toate cele trei sezoane.
O forță a naturii, Barnes a înscris în primele patru sezoane 75 de goluri, în ciuda faptului că nu a operat niciodată ca un vârf veritabil. A fost golgheterul lui Liverpool în sezonul 1989/1990, înscriind mai multe goluri decât Ian Rush și a marcat golul care a adus titlul.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 7 ORE
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 7 ORE