Bournemouth l-a demis recent pe Jason Tindall, după ce echipa ajunsese să obțină un singur punct în 5 etape din Championship. Conducerea "cireșelor" i-a fost atribuită interimarului Jonathan Woodgate, iar echipa și-a revenit, obținând o victorie în campionat și avansând în sferturile Cupei Angliei, după succesul de pe terenul lui Burnley, scor 2-0.
Totuși, oficialii lui Bournemouth sunt în căutarea unui manager, iar The Mirror scrie că printre favoriți este John Terry, actualul secund al lui Dean Smith la Aston Villa. Terry și-a manifestat de mai multe ori dorința de a-și începe cariera de principal, numele său fiind vehiculat și când Derby County îi căuta un înlocuitor lui Philippe Cocu. În cele din urmă, Wayne Rooney a fost alesul oficialilor celor de la Derby.

John Terry și Patrick Vieira, pe lista lui Bournemouth

Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
19/10/2021 LA 04:38
Un al nume cu rezonanță de pe lista "cireșelor" este Patrick Vieira. Fostul internațional francez este liber de contract după ce s-a despărțit de Nice în luna decembrie a anului trecut.
De asemenea, Franck Lampard ar putea fi o altă variantă pentru conducătorii lui Bournemouth, dar și Karl Robinson, un nume care nu spune prea multe publicului larg. Acesta o pregătește în prezent pe Oxford (Liga a 3-a) și are meritul de a fi făcut din acea echipă o pretendentă la promovarea în Championship, în ciuda faptului că bugetul este unul foarte mic. În plus, Robinson are în Anglia reputația de a lucra foarte bine cu tinerii fotbaliști.
Bournemouth ocupă momentan poziția a 6-a în Championship (ultima care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Premier League). Obiectivul echipei este clar: revenirea pe prima scenă, la doar un sezon după retrogradare.
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Fotbal
Patrick Vieira - de la căpitanul invincibil al lui Arsenal, la adversarul "tunarilor"
18/10/2021 LA 11:17
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55