Bournemouth l-a demis recent pe Jason Tindall, după ce echipa ajunsese să obțină un singur punct în 5 etape din Championship. Conducerea "cireșelor" i-a fost atribuită interimarului Jonathan Woodgate, iar echipa și-a revenit, obținând o victorie în campionat și avansând în sferturile Cupei Angliei, după succesul de pe terenul lui Burnley, scor 2-0.
Totuși, oficialii lui Bournemouth sunt în căutarea unui manager, iar The Mirror scrie că printre favoriți este John Terry, actualul secund al lui Dean Smith la Aston Villa. Terry și-a manifestat de mai multe ori dorința de a-și începe cariera de principal, numele său fiind vehiculat și când Derby County îi căuta un înlocuitor lui Philippe Cocu. În cele din urmă, Wayne Rooney a fost alesul oficialilor celor de la Derby.

John Terry și Patrick Vieira, pe lista lui Bournemouth

Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44
Un al nume cu rezonanță de pe lista "cireșelor" este Patrick Vieira. Fostul internațional francez este liber de contract după ce s-a despărțit de Nice în luna decembrie a anului trecut.
De asemenea, Franck Lampard ar putea fi o altă variantă pentru conducătorii lui Bournemouth, dar și Karl Robinson, un nume care nu spune prea multe publicului larg. Acesta o pregătește în prezent pe Oxford (Liga a 3-a) și are meritul de a fi făcut din acea echipă o pretendentă la promovarea în Championship, în ciuda faptului că bugetul este unul foarte mic. În plus, Robinson are în Anglia reputația de a lucra foarte bine cu tinerii fotbaliști.
Bournemouth ocupă momentan poziția a 6-a în Championship (ultima care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Premier League). Obiectivul echipei este clar: revenirea pe prima scenă, la doar un sezon după retrogradare.
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
Premier League | Analiza noului sezon, cu transferuri de senzație și cu o luptă pasionantă la titlu
05/08/2022 LA 11:22