Lescott, un fost internațional englez și căpitan la Manchester City, a căzut de acord să participe la un meci amical pentru club luna viitoare, însă ulterior a aflat că cei de la Racing vor să-l folosească în Copa del Rey, conform Daily Mail.
Racing o vor înfrunta pe Levante pe 16 decembrie și au informat vineri că vor ca Lescott să participe la acest meci.
”Președintele nostru, Morris Pagniello și Racing Murcia pot anunța că Joleon Lescott este noul nostru jucător”, a informat clubul pe Twitter.
Ligue 1
Mbappe își va reînnoi contractul cu PSG! "Decizia a fost deja luată". Când este așteptat anunțul
ACUM 24 MINUTE

Situație bizară pentru Joleon Lescott

Președintele clubului, Pagniello, a fost suspendat din fotbal pentru opt luni în 2016 după ce a fost implicat într-un scandal privind meciuri aranjate la Monza, în Italia. El a afirmat luna aceasta că are o șansă de 50/50 să-l aducă și pe Samuel Eto'o.
Lescott a crezut că este vorba de un singur amical, iar cei de la Daily Mail nu specifică dacă au fost semnate acte care să-l oblige pe acesta să participe la meciul din Copa del Rey al clubului. Ce va face englezul rămâne de văzut.
El a jucat ultima oară fotbal pentru Sunderland, într-o înfrângere cu 5-1, în fața lui Chelsea acum trei ani și jumătate. Lescott are în palmares două titluri în Premier League, două Cupe ale Angliei și o Cupă a Ligii.
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM O ORĂ
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM O ORĂ