Maradona ne-a părăsit, iar lumea fotbalului nu va înceta vreodată să îl plângă pe cel care probabil a fost cel mai talentat jucător din istorie.
Jorge Jesus a vorbit la superlativ despre Diego, pe care l-a admirat în primul rând pentru iubirea pe care o avea pentru fotbal. În plus, Maradona reușea să creeze emoții veritabile în rândul spectatorilor și telespectatorilor, lucru nereușit, spre exemplu, de Messi și Ronaldo. Acestora le lipsește pasiunea pură pentru fotbal, fiind mai interesați de performanțe, trofee și recorduri, crede reputatul tehnician.
"Maradona a fost cel mai bun jucător din istorie, alături de Pele. Maradona a fost cel mai mare, nu numai ca urmare a performanțelor, dar mai ales pentru geniul arătat meci de meci. Și, nu în ultimul rând, pentru ce simțea și ce transmițea, asta m-a marcat și asta face diferența față de alți fotbaliști mari. Diego a fost la cel mai înalt nivel, dar a avut o pasiune pentru joc, s-a născut pentru a fi fotbalist, s-a născut cu tot ce avea nevoie. Nu este un produs lucrat, s-a născut așa. Iubea fotbalul și sentimentul pe care îl aveai când îl vedeai cu mingea la picior e de neeagalat. Cristiano Ronaldo are puțin din această pasiune, Messi nu are deloc", a explicat Jorge Jesus, potrivit sport.es.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE

De ce a fost Maradona unic

Evident, etichetarea lui Messi drept un fotbalist fără pasiune pentru joc, care nu creează emoții în rândul fanilor este dură pentru fanii Barcelonei și, probabil, pentru toți care îl văd pe starul Barcelonei cel mai mare jucător din toate timpurile. Jorge Jesus a sesizat că discursul său ar putea crea polemică și a precizat că impresia sa nu are nicio legătură cu valoarea decarului blaugrana, ci cu trăirile pe care acesta le generează în rândul fanilor.
"Messi este un jucător grozav. Dar vorbim despre sentimentele create, despre pasiunea pentru joc și fotbal. Cred că Maradona a fost unic în raport cu toți ceilalți", a mai punctat tehnicianul de la Benfica.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24