Legendarul jucător argentinian a decedat ieri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. "El Pibe de Oro" se afla la reședința din Tigre, unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită pe creier în urmă cu două săptămâni.
Maradona a fost găsit inconștient în camera sa, în jurul prânzului, și n-a mai putut fi salvat de medici.
Maradona s-a stins din viață, iar acum o lume întreagă îl plânge. Printre cei care au fost loviți de moartea fostului campion mondial din 1986 se numără și Jorge Valdano, fostul său coechipier de la națională.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 11 MINUTE

Valdano a început să plângă în direct, după ce bunul său prieten Maradona a decedat

Valdano a fost devastat de tragica veste a decesul lui Maradona. Fostul coechipier al lui "El Pibe de Oro" de la naționala Argentinei se afla în direct la o emisiune, înaintea meciurilor disputate aseară în Champions League.
Omul alături de care Maradona a cucerit Cupa Mondială în 1986 nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă, extrem de afectat de moartea prietenului său.
"M-a surprins mult vestea. M-a durut extrem de tare. Multe dintre amintirile pe care le avem impreună mă făceau să zâmbesc", a spus, extrem de emoționat, Jorge Valdano, înainte să dea frâu liber emoțiilor.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM O ORĂ
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 2 ORE