Mijlocaşul italian al echipei Chelsea, Jorginho, spune că dacă ar câştiga Balonul de Aur ar fi un "stimulent" pentru jucătorii care evoluează pe alte posturi decât cel de atacant şi care nu marchează în mod regulat, precizează Agerpres. Mijlocaşul a fost desemnat Jucătorul Anului de către UEFA în august, după ce a câştigat cu echipa sa de club trofeul Ligii Campionilor, iar cu naţionala EURO 2020.
În vârstă de 29 ani, el a fost selectat pe lista scurtă pentru Balonul de Aur, dar Leo Messi (PSG) rămâne totuşi favorit, alături de Lewandowski (Bayern Munchen). Jorginho a marcat opt goluri în toate competiţiile sezonul trecut.
Fotbal
Chelsea – Man United 1-1. Jorginho egalează pe Stamford Bridge din lovitură de la 11 metri
ACUM 25 MINUTE

Jorginho, cu gândul la Balonul de Aur

''Nu depinde de mine dacă voi câştiga sau nu, dar dacă ar fi se poate vorbi de un stimulent pentru jucătorii care nu marchează în mod frecvent. Ar indica faptul că nu doar golurile contează într-un meci'', a arătat fotbalistul de origine braziliană.
''Nu vreau să am prea multe aşteptări, dar aş fi ipocrit dacă aş spune că nu mă gândesc la trofeul Balonul de Aur. Dacă voi câştiga ar fi minunat, dacă nu, nu voi plânge pentru asta'', a adăugat el. Ceremonia "Balonului de Aur" organizată de France Football va avea loc pe 29 noiembrie.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Chelsea – Man United 0-1. Sancho deschide scorul după o eroare fabuloasă a lui Jorginho
ACUM 44 MINUTE
Ligue 1
Ramos, primele impresii după debutul la PSG! Ce spune despre relația cu Messi: "Încă ne descoperim!"
ACUM O ORĂ