Mijlocaşul italian al echipei Chelsea, Jorginho, spune că dacă ar câştiga Balonul de Aur ar fi un "stimulent" pentru jucătorii care evoluează pe alte posturi decât cel de atacant şi care nu marchează în mod regulat, precizează Agerpres. Mijlocaşul a fost desemnat Jucătorul Anului de către UEFA în august, după ce a câştigat cu echipa sa de club trofeul Ligii Campionilor, iar cu naţionala EURO 2020.
În vârstă de 29 ani, el a fost selectat pe lista scurtă pentru Balonul de Aur, dar Leo Messi (PSG) rămâne totuşi favorit, alături de Lewandowski (Bayern Munchen). Jorginho a marcat opt goluri în toate competiţiile sezonul trecut.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Toată viața o să mă gândesc la penalty-urile ratate!" Reacțiile lui Jorginho și Verratti după eșec
25/03/2022 LA 06:18

Jorginho, cu gândul la Balonul de Aur

''Nu depinde de mine dacă voi câştiga sau nu, dar dacă ar fi se poate vorbi de un stimulent pentru jucătorii care nu marchează în mod frecvent. Ar indica faptul că nu doar golurile contează într-un meci'', a arătat fotbalistul de origine braziliană.
''Nu vreau să am prea multe aşteptări, dar aş fi ipocrit dacă aş spune că nu mă gândesc la trofeul Balonul de Aur. Dacă voi câştiga ar fi minunat, dacă nu, nu voi plânge pentru asta'', a adăugat el. Ceremonia "Balonului de Aur" organizată de France Football va avea loc pe 29 noiembrie.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
FCU Craiova, învingătoare în derby-ul orașului cu Universitatea. Baeten și Ganea aduc succesul
ACUM 39 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Reacția selecționerului SUA, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Sunt mândru de acest grup"
ACUM O ORĂ