Jennifer Hermoso, Lieke Martens şi Alexia Putellas de la Barcelona au fost nominalizate pentru titlul de jucătoarea anului la fotbal feminin. Pep Guardiola, Thomas Tuchel şi Roberto Mancini sunt cei 3 tehnicieni nominalizaţi pentru titlul de antrenorul anului.
În ceea ce priveşte antrenorul anului la fotbal feminin, Lluis Cortes, Peter Gerharsson și Emma Hayes au fost nominalizaţi de UEFA. A fost un sezon extraordinar pentru toţi cei menţionaţi, ei reuşind să câştige trofee importante alături de echipele de club.
UEFA va anunţa câştigătorii în cadrul tragerii la sorţi a grupelor UEFA Champions League, eveniment ce va avea loc pe 26 august.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 8 ORE

Sezon extraordinar pentru Jorginho, Kante şi De Bruyne

Jorginho şi Kante sunt 2 dintre candidaţii pentru titlul de jucătorul anului după ce s-au bucurat de un sezon fantastic, unul în care au câştigat Champions League alături de Chelsea.
Ambii jucători au evoluat tot meciul în finala Champions League, împotriva lui City şi au contribuit la ridicarea trofeului. Chelsea a terminat pe locul 4 în Premier League în sezonul trecut şi a câştigat Supercupa Europei în faţa lui Villarreal.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203581.png
În ceea ce a fost un an remarcabil pe plan individual pentru Jorginho, mijlocaşul de 29 de ani a câștigat și Campionatul European cu Italia.
Al treilea nominalizat pentru acest titlu este mijlocaşul lui City, Kevin De Bruyne. În ciuda unui sezon afectat de accidentări, De Bruyne a jucat un rol esențial pentru a o ajuta pe City să câștige titlul în Premier League, el câștigând premiul PFA Player of the Year pentru al doilea sezon consecutiv.
În ceea ce priveşte antrenorul anului la fotbal masculin, Thomas Tuchel a avut un parcurs de excepţie pe banca lui Chelsea, după ce l-a înlocuit pe Frank Lampard. A câştigat trofeul Champions League şi Supercupa Europei.
Pep Guardiola este un alt tehnician nominalizat de UEFA datorită performanţelor din sezonul precedent. Ibericul a câştigat Premier League şi s-a calificat în premieră cu City în finala UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Chelsea.
Roberto Mancini, cel de-al treilea antrenor menţionat, a câştigat Campionatul European cu Italia, după o finală cu Anglia disputată chiar pe Wembley.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31