Mourinho a vorbit despre perioada petrecută de Sanchez la United: „Am simțit că nu era un om fericit. Și cred că în fiecare job pe care îl ai, când nu ești fericit, nu este ușor să faci performanță”.
„Poate că greșesc. Poate nu am fost eu capabil să ajung la el și să scot ce e mai bun din el. Ca antrenor câteodată ai capacitatea de a scoate ce e mai bun din jucători însă uneori nu ai succes. Realitatea este că întotdeauna am simțit că este un tip trist. Așa că probabil că în Italia își va reveni. Sper să poată”, a afirmat Mourinho.
Alexis Sanchez a fost cumpărat de Manchester United de la Arsenal în ianuarie 2018, însă atacantul care reușise 60 de goluri în 122 de partide pentru echipa din nordul Londrei a jucat numai 32 de meciuri în tricoul lui United și a înscris doar de trei ori. După o perioadă petrecută pe Old Trafford marcată și de accidentări, la începutul acestui sezon, Sanchez a fost împrumutat la Inter.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Mourinho: „La Lukaku a fost vorba de ambiția sa”

Fostul antrenor al lui Manchester United a discutat și despre Romelu Lukaku: „El a dat mereu goluri pentru West Bromwich Albion, Everton și United. În ceea ce-l privește, decizia (de a pleca la Inter) pare mai degrabă ambiția sa, dorința de schimbare, decât că nu ar fi reușit să livreze pentru club”.
Romelu Lukaku a ajuns pe Old Trafford în 2017 iar în cele 66 de meciuri jucate în tricoul lui United a reușit să marcheze de 28 de ori. Cu toate acestea, odată cu venirea lui Solskjaer în decembrie 2018, belgianul a trebuit să se mulțumească cu un rol marginal, pe banca de rezerve, nepotrivindu-se cu stilul pe care antrenorul norvegian dorește să îl implementeze. Drept urmare, Lukaku a fost vândut la Inter în vară pentru 80 de milioane de euro.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48