Belgianul de 30 de ani a avut parte de opt accidentări sezonul trecut și a ratat deja peste 50 de meciuri pentru Real de când a venit de la Chelsea în 2019 pentru 90 de milioane de euro.
Hazard - care a fost titular în doar două meciuri din ianuarie - a fost criticat intens de fanii lui Real Madrid pentru că nu a fost mereu disponibil și ar fi venit la antrenamente supraponderal în ambele debuturi de sezon.
Mourinho a petrecut peste doi ani cu Hazard la Chelsea înainte ca portughezul să fie dat afară în decembrie 2015. În acea perioadă, Hazard a jucat cel mai bun fotbal din cariera sa.
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Dobay, “Calul” care a galopat în porțile adverse la două Campionate Mondiale consecutive
ACUM 14 MINUTE
”Adevărul despre Eden Hazard? Adevărul este ce vedeți și voi. Un jucător extraordinar care este groaznic la antrenamente. Ne putem doar imagina ce ar putea fi cu o atitudine de profesionist la antrenamente”, a afirmat Mourinho pentru talkSPORT.
”Este un om extrarodinar, un familist, este foarte liniștit și concentrat pe familie, pe copii. Însă atunci când ajunge la antrenamente... nu muncește prea mult. Când intră pe teren nu se vede rezultatul unei săptămâni de muncă, se vede doar talentul lui”, a continuat portughezul.

Și John Obi Mikel l-a criticat în trecut pe Hazard

"Hazard este foarte talentat. Nu ajunge la nivelul lui Messi, dar când are mingea la picior poate să facă orice vrea", a spus Obi Mikel, celor de la beIN Sports din Turcia, după care a povestit și de perioada petrecută împreună la Chelsea: "Hazard este cel mai leneș jucător lângă care am evoluat. Nu îi plăcea să se antreneze prea mult. În timp ce noi lucram el stătea într-o parte și aștepta să terminăm antrenamentul. Însă, duminicile, el era cel mai bun om al meciului, era incredibil".
În vârstă de 32 de ani, John Obi Mikel, a evoluat timp de 11 ani în tricoul echipei Chelsea, dintre care cinci au fost alături de Eden Hazard. Nigerianul a adunat 372 de meciuri la formația londoneză, marcând șase goluri și oferind 13 pase de gol.
Cupa Mondială FIFA
Marele Pele a transmis un mesaj de pe patul de spital
ACUM 44 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Mondialul la peste 4,7%
ACUM O ORĂ