De MARIAN URSESCU
Jose Mourinho e opțiunea surpriză a șefilor de la PSG pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino. Viitorul fostului antrenor al celor de la Tottenham la Paris este pus la îndoială de presa franceză. În ciuda faptului că a câștigat titlul.
Șefii de la PSG își doresc ca echipa să câștige Liga Campionilor și cine ar putea-o mai bine să o facă decât portughezul Jose Mourinho? El are o istorie bogată, ducând atât Porto, cât și Inter Milano la câștigarea celui mai important trofeu.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Se credea că persoana pperfectă pentru a-i succeda lui Pochettino la PSG ar fi Zinedine Zidane. Numai că fostul șef al lui Real Madrid așteaptă, mai degrabă, să preia naționala Franței după Cupa Mondială din Qatar, din această iarnă.

Perspectiva de a antrena PSG îi face cu ochiul lui Mourinho

Mourinho (59 de ani) vine după un sezon bun cu Roma. A terminat cu echipa pe locul 6 în Serie A, dar a câștigat prima ediție a Europa Conference League. Perspectiva de a antrena din nou un club de elită în fotbalul european l-ar putea face pe Mou să părăsească Roma.
Pochettino mai are contract încă un an la Paris, dar speculațiile privind schimbarea sa prind contur. Se zvonește și faptul că nici jucătorii nu l-ar mai dori pe argentinian, desi e greu de crezut pentru că are susținerea starului Lionel Messi.
Fotbal
Newcastle, singura soluție? PSG vrea să scape de Neymar, dar brazilianul încă nu acceptă oferta
30/06/2022 LA 19:22
Ligue 1
Pochettino refuză să plece de la PSG! Ce solicită argentinianul pentru a semna rezilierea
29/06/2022 LA 13:14