Sneijder, vicecampion mondial cu Olanda în 2010, a dezvăluit că tehnicianul portughez avea o abordare extrem de diferită atunci când jucătorii se aflau în timpul liber, în comparație cu atitudinea pe care o solicita în timpul meciurilor. Potrivit fostului internațional olandez, "The Special One" le cerea jucătorilor lui Inter să dea tot ce puteau pe teren, iar ca "răsplată" aceștia puteau să se relaxeze cum își doreau.
În cartea sa, Sneijder a menționat inclusiv consumul de băuturi alcoolice și fumatul:
Mourinho știa cum să se comporte cu noi. Ne spunea: 'Băieți, vă ofer mai multă libertate decât cea cu care sunteți obișnuiți. În schimb, trebuie să devenim o echipă foarte bună'. În timpul meciurilor voia să dăm tot ce puteam, iar în afara terenului ne oferea mult spațiu. Știa că bem vin și că fumăm, sunt sigur de asta. | Wesley Sneijder
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 5 ORE

Murinho l-a pus pe Balotelli să-și ceară iertare în fața tuturor

Tot în autobiografia sa, Sneijder a povestit un conflict între Jose Mourinho și Mario Balotelli, petrecut în sezonul fantastic din urmă cu 10 ani. Atacantul italian avea numai 20 de ani la vremea respectivă și își dorea să prindă mai multe minute la Inter, motiv pentru care, într-o seară, i-a încălcat ordinele lui Mourinho. Ceea ce urmat a fost povestit de Sneijder în autobiografia sa, citat de Mirror:
Mourinho ne-a protejat întotdeauna, dar nu te joci cu el. Mario Balotelli a încercat asta, pe vremea când era tânăr și credea că le știe pe toate. Mourinho nu-i oferea prea multe minute, așa că Mario a venit în camera mea, într-o seară, și mi-a spus: 'Plec din cantonament, antrenorul nu mă ia în serios. Vreau să joc mai mult'. Pentru gestul său, Mourinho i-a spus că îl primește înapoi doar dacă își cere iertare în fața tuturor. Exact așa a făcut Mario, apoi cei doi s-au îmbrățișat. Totul era bine din nou, sau cel puțin așa a crezut Balotelli. În timpul finalei UEFA Champions League, Mourinho i-a spus lui Balotelli să se încălzească timp de 45 de minute. Materazzi, care se pregătise numai 5 minute, a intrat pe teren, în timp ce Balotelli a rămas pe bancă. Mourinho are propriile sale legi. | Wesley Sneijder
Inter a câștigat acea finală din 2010, scor 2-0, împotriva lui Bayern Munchen. Diego Milito a reușit o dublă, după 2 assist-uri oferite de Sneijder și Eto'o. Din primul "11" al "nerazzurilor" a făcut parte și Cristi Chivu, care a fost înlocuit în minutul 68 de Stankovic. Balotelli a bifat 8 apariții în sezonul european respectiv, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă.
De-a lungul perioadei sale petrecute pe Giuseppe Meazza (2007-2010), Balotelli a cucerit 6 trofee: 3 titluri consecutive în Serie A (2007/2008, 2008/2009, 2009/2010), o Ligă a Campionilor (2009/2010), o Cupă (2009/2010) și o Supercupă a Italiei (2008). Dintre acestea, Mourinho a contribuit la 5 dintre ele, sosind pe banca lui Inter în 2008.
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 6 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele 24 de ore
ACUM 6 ORE