Mauricio Pochettino a plecat de la Tottenham după 5 ani și jumătate petrecuți pe banca celor de la Spurs, perioadă în care a dus echipa în UEFA Champions League de 4 ori, reușind să ajungă până în finală în ediția precedentă.
Pochettino a fost demis în urma rezultatelor slabe din Premier League din acest start de sezon, echipa fiind pe locul 14 în clasament după 12 etape. Anunțul oficial a fost făcut luni seară și vine în urma unei discuții în contradictoriu între Pochettino și patronul Daniel Levy în timpul pauzei internaționale.

Vine Mourinho?

Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 10 ORE
Deși Times anunța astăzi că Julian Nagelsmann este principala opțiune, plecarea lui Pochettino în mijlocul sezonului a schimbat datele problemei. Astfel, principalul favorita a devenit Jose Mourinho! Jurnalistul Sky Sports, Fabrizio Romano, anunță că Mourinho este dispus să negocieze preluarea lui Tottenham în acest moment.
O decizie în ceea ce privește venirea lui Jose Mourinho va fi luată înainte de etapa din weekend când Tottenham o întâlnește pe West Ham în deplasare.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 13 ORE