Serialul produs de Amazon cuprinde mai multe scene necunoscute de publicul larg până acum. Printre acestea se numără cea în care "The Special One" aude la TV discuția pe marginea numirii sale la cârma lui Spurs. Persoanele din studio îl critică pe Mourinho, spunând că "a expirat", fiind sub nivelul din perioada în care cucerea trofee în Serie A sau Premier League.
Discuția de la TV are loc la puțin timp după demiterea lui Mauricio Pochettino și numirea lui Mourinho, în luna noiembrie a anului trecut.

Mourinho, enervat de criticile de la TV, din serialul "All or Nothing"

2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
ACUM 33 MINUTE
Discuția celor denumiți "pundits" în Anglia se axează pe ultimele două experiențe ale lui Mourinho din Premier League, pe banca lui Chelsea și Manchester United. În ambele cazuri, aventura s-a încheiat cu demiterea sa.
"Plecarea lui Pochettino de la Spurs a cauzat foarte multă agitație în social media. Nu cred că am mai văzut vreodată o reacție atât de puternică după ce un manager a fost demis. Este incredibil. Personal, sunt surprins că l-au dat afară. Totuși, ceea ce mă surprinde și mai mult este venirea lui Jose. Oare Tottenham chiar vrea să practice fotbalul său? Vă spun sincer, Mourinho e cam expirat. Uitați-vă numai la ce s-a întâmplat la United.", a fost conversația de la TV, ascultată cu o privire încruntată de Mourinho.
Extrem de deranjat de cuvintele rostite de pundits, Mourinho s-a ridicat nervos și a oprit televizorul, aruncând o înjurătură englezească.
Mai jos, video-ul cu Jose Mourinho din biroul său:

"Mourinho la Tottenham? Sincer, e cam expirat". Reacția portughezului

Tottenham a încheiat pe locul 6, cu Mourinho pe bancă

Jose Mourinho a încheiat pe locul 6 sezonul din Premier League și va evolua în turul 2 din UEFA Europa League, împotriva bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv, pe 17 septembrie. Cu Mourinho pe banca tehnică, Spurs a câștigat 16 meciuri în stagiunea precedentă, remizând în 8 și pierzând în alte 11 cazuri.
Tottenham este a 8-a echipă pregătită de tehnicianul portughez, după Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea (de două ori), Inter, Real Madrid și Manchester United. De-a lungul carierei, Jose Mourinho a cucerit 25 de trofee, printre care se numără 3 titluri în Premier League (2005, 2006, 2015) și 2 Ligi ale Campionilor (2004, 2010).
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM O ORĂ
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 2 ORE