Într-un comunicat, cei de la JP Morgan au anunțat: ”Am judecat greșit cum va fi văzut acest acord de către comunitatea fotbalistică și cum ar putea să influențeze acest sport în viitor. Vom învăța din ast”.
Conform The Guardian, cei de la JP Morgan promiseseră 3,25 miliarde de euro pentru Super Ligă, urmând să fie efectuate plăți între 200 și 300 de milioane de euro pentru fiecare echipă care participă.
Comunicatul celor de la JP Morgan vine la o zi după ce compania care oferă ratinguri de sustenabilitate firmelor, Standard Etichs, a modificat ratingul de credibilitate al JP Morgan de la ”potrivit” la ”necorespunzător”.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Messi a absentat de la petrecerea Argentinei după calificarea în sferturi
ACUM 6 MINUTE

Super Liga Europeană a fost suspendată

Super Liga Europeană a fost suspendată, după ce o întreagă lume a făcut front comun împotriva ei. Fanii de pe "Bătrânul Continent", precum și multe personalitățil dim lumea fotbalului și-au exprimat nemulțumirea față de noua competiție, care ar urma să adâncească ireparabil "prăpastia" dintre echipele bogate și celelalte din Europa.
Pe lângă cele 6 cluburi din Premier League, și Inter și-a anunțat ieșirea din Super Ligă, în timp ce AC Milan, Juventus și cele 3 formații din La Liga - Barcelona, Real Madrid și Atletico - au așteptat să fie anunțată poziția oficială
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 24 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM 35 MINUTE