Cluburile de fotbal iau măsuri speciale pentru a se proteja de pandemia de coronavirus iar Borussia Monchengladbach se asigură că toți angajații vor continua să își primească salariile.
”Jucătorii și-au oferit salariile astfel încât să ajute clubul și angajații. În total, va fi donat un milion de euro de către întreg lotul și acești bani vor fi folosiți pentru a plăti restul angajaților clubului. Sunt foarte mândru de băieți”, a declarat directorul sportiv al clubului, Max Eberl.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM O ORĂ
”Este un mesaj clar: luptăm împreună pentru Borussia, atât în vremuri bune, cât și în momentele dificile. Ei vor să se revanșeze față de club și față de toți fanii care ne susțin. Și staff-ul tehnic s-a alăturat acestei inițiative precum și directorii sportivi”, a adăugat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM O ORĂ
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM O ORĂ