Cluburile de fotbal iau măsuri speciale pentru a se proteja de pandemia de coronavirus iar Borussia Monchengladbach se asigură că toți angajații vor continua să își primească salariile.
”Jucătorii și-au oferit salariile astfel încât să ajute clubul și angajații. În total, va fi donat un milion de euro de către întreg lotul și acești bani vor fi folosiți pentru a plăti restul angajaților clubului. Sunt foarte mândru de băieți”, a declarat directorul sportiv al clubului, Max Eberl.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM O ORĂ
”Este un mesaj clar: luptăm împreună pentru Borussia, atât în vremuri bune, cât și în momentele dificile. Ei vor să se revanșeze față de club și față de toți fanii care ne susțin. Și staff-ul tehnic s-a alăturat acestei inițiative precum și directorii sportivi”, a adăugat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Patru subiecte dezbătute de Edi Iordănescu. Momentul "Hunedoara" încă nu poate fi uitat
ACUM 2 ORE