Fotbal

Jucătorii lui Bayern și Dortmund donează o parte din salarii oamenilor afecţati de criză

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Achraf Hakimi von Borussia Dortmund zum FC Bayern?

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
25/03/2020 la 19:22

Jucătorii de la Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au acceptat tăierea salariilor cu 20%, bani care vor merge către angajaţii afectați de criza coronavirusului. În plus, Robert Lewandowski a donat suplimentar un milion de euro pentru lupta contra COVID-19.

Vedetele de la Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au urmat exemplul celor de la Borussia Monchengladbach. Fotbaliştii au acceptat diminuearea salariilor cu 20%. Banii luaţi lor vor merge la angajaţii mai prost plătiţi ori la oameni trimişi în somaj tehnic din cauza crizei.

Adiţional, scrie BBC, Robert Lewandowski şi soţia sa, Anna, au donat un milion de euro pentru achiziţionarea de echipamente medicale. În Germania au murit 149 de oameni din cauza COVID-19, iar alţi 31.000 sunt bolnavi.

Romanian Liga I

Viitorul – Academica Clinceni, amânat! Rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi, dezvăluite

ACUM 4 ORE

Inițiativă inedită la Dortmund: zi virtuală de meci

Clubul a creat astfel un meci fictiv între BVB și orașul Dortmund. În sectorul ”Meciului Digital petnru Sectorul Gastronomic”, fanii au putut să facă aceeași rută pe care ar parcurge-o în mod normal spre Westfallenstadion ca și cum ar fi fost un meci de acasă ca oricare altul și se puteau opri pe parcurs pentru o bere sau currywurst imaginar. Astfel, ei puteau să doneze pentru afacerile gastronomice respective. Obiectivul inițiativei a fost să se asigure că toate localurile care reprezentau un punct de întâlnire pentru fani într-o zi de meci încă există când se va juca următoarea partidă.

În total până marți au fost strânși 80.000 de euro iar fanii continuă să doneze.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Fanii lui Dinamo preiau comanda de la Negoiță! "S-au semnat actele, este un moment istoric!"

ACUM 5 ORE
Premier League

Zi crucială pentru Man City! Când află echipa lui Guardiola dacă poate juca în Champions League

ACUM 6 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol