Vedetele de la Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au urmat exemplul celor de la Borussia Monchengladbach. Fotbaliştii au acceptat diminuearea salariilor cu 20%. Banii luaţi lor vor merge la angajaţii mai prost plătiţi ori la oameni trimişi în somaj tehnic din cauza crizei.
Adiţional, scrie BBC, Robert Lewandowski şi soţia sa, Anna, au donat un milion de euro pentru achiziţionarea de echipamente medicale. În Germania au murit 149 de oameni din cauza COVID-19, iar alţi 31.000 sunt bolnavi.

Inițiativă inedită la Dortmund: zi virtuală de meci

Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 6 MINUTE
Clubul a creat astfel un meci fictiv între BVB și orașul Dortmund. În sectorul ”Meciului Digital petnru Sectorul Gastronomic”, fanii au putut să facă aceeași rută pe care ar parcurge-o în mod normal spre Westfallenstadion ca și cum ar fi fost un meci de acasă ca oricare altul și se puteau opri pe parcurs pentru o bere sau currywurst imaginar. Astfel, ei puteau să doneze pentru afacerile gastronomice respective. Obiectivul inițiativei a fost să se asigure că toate localurile care reprezentau un punct de întâlnire pentru fani într-o zi de meci încă există când se va juca următoarea partidă.
În total până marți au fost strânși 80.000 de euro iar fanii continuă să doneze.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 8 ORE