În urma deciziilor luate de autoritățile competente, cele mai multe campionate au fost amânate: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 sunt doar câteva exemple care se încadrează în această categorie.
Totuși, se pare că pandemia anunțată de OMS nu i-a speriat pe organizatorii tuturor campionatelor de fotbal. Spre exemplu, organizatorii din Brazilia au decis că meciurile se pot desfășura în funcție de programul stabilit, însă fără spectatori în tribune.
Astăzi, Gremio a protestat vehement împotriva hotărârii luate de autoritățile competente. La meciul cu Sao Luiz, jucătorii lui Gremio au intrat pe teren cu măști de protecție, pentru a trage un semnal de alarmă în privința pericolului la care sunt expuși.
Ligue 1
Angel Di Maria se simte trădat de PSG! De ce este nemulțumit argentinianul
ACUM 21 MINUTE
"Protestul jucătorilor arată intenția noastră în privința suspendării sezonului. Viața are prioritate.", a spus Paulo Luz, directorul sportiv de la Gremio.
Tot în campionatul Braziliei, antrenorul lui Flamengo, Jorge Jesus, le-a atras atenția organizatorilor și le-a transmis că "jucătorii nu sunt supraoameni".
https://i.eurosport.com/2020/03/15/2794831.jpg

River Plate nu s-a prezentat la ultimul meci

În Argentina, River Plate a demarat un protest mult mai dur, tot din cauza faptului că sezonul curent n-a fost suspendat de autorități. Jucătorii lui River nu s-au prezentat la ultimul meci din Cupa Superligii, împotriva celor de la Atletico Tucuman.
Oficialii clubului au hotărât să-și trimită acasă jucătorii înaintea partidei, apoi au publicat următorul comunicat:
"Urmărind recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și atenți la diferitele rezoluții ale guvernului național și ale orașului Buenos Aires legate de pandemia de coronavirus, River a hotărât să se închidă integral începând de astăzi, 14 martie, pentru o perioadă nedeterminată.
Guvernul din Argentina a luat o hotărâre referitoare la desfășurarea partidelor cu porțile închise ca urmarea a pademiei de coronovirus care a cumprins întreaga planetă, dar River Plate nu a vrut să pună în pericol sănătatea jucătorilor. Această decizie a fost luată deoarece un jucător de la echipa a doua a lui River, columbianul Thomas Guttierez este suspect cu COVID-19 și este izolat.".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Javier Mascherano vrea să creeze modele! Ce reguli a impus la naționala U20 a Argentinei
ACUM O ORĂ
Premier League
Rafa Benitez nu este de acord cu comparațiile între echipa sa de la Liverpool și cea din prezent
ACUM 3 ORE