Napoli, locul 6 în Serie A şi adversară a Barcelonei în UEFA Champions League, anunţă că va relua antrenamentele începând de săptămâna viitoare. Clubul a dat publicităţii un comunicat în care notează că jucătorii vor relua antrenamentele sub comanda lui Gennaro Gattuso pe data de 25 martie. ”SSC Napoli anunță că echipa va relua antrenamentele la Centrul Tehnic miercuri, 25 martie, cu o sesiune de dimineață!”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al echipei din Serie A.
Decizia celor de la Napoli este aspru criticată de italieni. Damiano Tomassi, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor din Italia, a vorbit despre această situaţie. "Nu înţeleg ce are în cap cel care se gândeşte la aşa ceva. Să te antrenezi acum, când mai sunt cel puţin două luni până să joci, nu are sens şi este periculos. În Spania sunt mulţi jucători care au coronavirus, în timp ce aici nu şi-au făcut toţi teste. Cu toţii trebuie să stăm în casă", a spus Tommasi.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Câți bani ar vrea Dario Bonetti pentru a semna rezilierea contractului cu Dinamo
ACUM 2 ORE
Premier League
"Mi-am pierdut slujba ieri, acum vreți să vorbim despre titlu?". Solskjaer, reacție sarcastică
ACUM 2 ORE