În vârstă de 49 de ani, Edilson a cucerit o Cupă Mondială și este de părere că o asemenea performanță este peste orice altă reușită din fotbal. Chiar dacă nu s-a remarcat la nivel de club, Edilson are încredere că este mai bun decât Messi, Cristiano Ronaldo sau compatriotul Neymar. Edilson este campion Mondial, el bifând această performanță în 2002, când a jucat cu naționala Braziliei la turneul final din Coreea de Sud și Japonia. Atacantul a strâns 21 de meciuri în națională și a reușit să marcheze șase goluri.
La apogeul meu, am jucat mai bine decât Neymar. El trebuie să câştige Cupa Mondială ca să fie mai bun ca mine. Eu, personal, am făcut-o. Iar în ceea ce-l priveşte pe Messi, şi el trebuie să câştige Cupa Mondială. Cristiano Ronaldo este doar forţă. Loveşte bine mingea cu ambele picioare, dar eu sunt mai talentat decât el – Edilson, pentru Bandeirantes
Declarația lui Edilson este fără îndoială una dintre cele mai controversate. El nu a evoluat la nicio echipă de top din lume și nici nu a câștigat vreodată Balonul de Aur. El și-a început cariera de fotbalist în 1991 la Tanabi Esporte Clube. În 1994 a ajuns la Benfica și a mai jucat la echipe precum Flamengo, Corinthians, Al Ain, Vasco da Gam, Cruzeiro sau Kashiwa.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 14 ORE