Dinamo Zagreb a jucat la mijlocul acestei săptămâni o partidă restantă din campionatul Croației, pe terenul celor de la Istra 1961. Campioana Croației avea nevoie de toate cele 3 puncte pentru a rămâne aproape de liderul Osijek și a deschis scorul în minutul 10, prin Gojak.
Meciul a curs în continuare în favoarea oaspeților, iar Bruno Petkovic putea închide meciul în minutul 90, din penalty. Experimentatul atacant croat (a jucat peste 100 de meciuri în Italia) intrase la pauză și primise un cartonaș galben în minutul 74. În încercarea de a-l păcăli pe portarul advers, Petkovic s-a oprit înainte de a lovi mingea la executarea penalty-ului, lucru interzis de regulament. Arbitrul nu a stat pe gânduri și i-a acordat al 2-lea avertisment și trimițându-l la vestiare.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM O ORĂ
Citește și:

FIFA nu mai permite oprirea înainte de lovirea migii, la penalty-uri

Arbitrul partidei a procedat în concordanță cu regulamentul în vigoare. Ultimele norme din Legile Jocului prevăd că un jucător se poate opri în drum spre balon, dar acesta trebuie să facă cel puțin un pas înainte de a lovi mingea, Cum Petkovic s-a oprit fix înainte de a lovi, decizia de a i se acorda cartonaș galben a fost cea potrivită.
Momentul nu a afectat în cele din urmă rezultatul partidei, Dinamo Zagreb câștigând în final cu 2-0, Ristovski stabilind scorul final în minutul 90+8.
În urma acestei victorii, Dinamo Zagreb s-a apropiat la numai două puncte de liderul Osijek, dar formația din capitală are un meci mai puțin disputat. În mod normal, echipa lui Zeljko Kopic nu ar trebui să aibă probleme în a câștiga titlul intern, aceasta având planuri mari și în cupele europene. Dinamo Zagreb este calificată în primăvara Europa League, urmând a juca cu Sevilla în 16-imi.
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE