U Cluj se pregătește de reluarea sezonului din Liga a 2-a. "Șepcile roșii" au anunțat astăzi transferul lui Derick Chuka Ogbu, atacant de 30 de ani care a mai jucat în Cluj, însă la rivala din Gruia.
"FC Universitatea Cluj se întăreşte în compartimentul ofensiv odată cu transferul lui Derick Ogbu, un vârf de atac cu vastă experienţă. Bun venit, Derick. Îţi dorim cât mai multe realizări şi goluri în tricoul lui U", a anunțat U Cluj, pe site-ul oficial.

U Cluj l-a transferat pe Derick Chuka Ogbu, atacantul vândut de CFR cu 1 milion de euro în 2014

Cupa Mondială FIFA
Comentatorul turc de la Maroc - Canada, scos din emisie, după ce a folosit un "cuvânt interzis"
ACUM 6 MINUTE
Chuka a ajuns la CFR în vara anului 2013, după ce ardelenii le-au plătit 500.000 de euro celor de la Leuven, din Belgia. Nigerianul a bifat 27 de apariții pentru campioana României, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 4 assist-uri.
La finalul sezonului respectiv, Chuka a fost vândut la Liaonining FC, în China. În urma transferului, CFR a încasat 1 milion de euro.
De-a lungul carierei, Derick Chuka Ogbu a mai evoluat la Umm Salal (Qatar), Ventforet Kofu (Japonia), Debrecen (Ungaria), Tskhinvali (Georgia) și El Ittihad (Egipt). Atacantul african se află liber de contract de un an și jumătate, de la despărțirea de El Ittihad.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Australia, victima sigură cu speranța până la cer
ACUM 11 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Toți sunt o gașcă de hoți, niște nenorociți ordinari!". Un star al Uruguayului a clacat psihic
ACUM O ORĂ