U Cluj se pregătește de reluarea sezonului din Liga a 2-a. "Șepcile roșii" au anunțat astăzi transferul lui Derick Chuka Ogbu, atacant de 30 de ani care a mai jucat în Cluj, însă la rivala din Gruia.
"FC Universitatea Cluj se întăreşte în compartimentul ofensiv odată cu transferul lui Derick Ogbu, un vârf de atac cu vastă experienţă. Bun venit, Derick. Îţi dorim cât mai multe realizări şi goluri în tricoul lui U", a anunțat U Cluj, pe site-ul oficial.

U Cluj l-a transferat pe Derick Chuka Ogbu, atacantul vândut de CFR cu 1 milion de euro în 2014

Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM O ORĂ
Chuka a ajuns la CFR în vara anului 2013, după ce ardelenii le-au plătit 500.000 de euro celor de la Leuven, din Belgia. Nigerianul a bifat 27 de apariții pentru campioana României, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 4 assist-uri.
La finalul sezonului respectiv, Chuka a fost vândut la Liaonining FC, în China. În urma transferului, CFR a încasat 1 milion de euro.
De-a lungul carierei, Derick Chuka Ogbu a mai evoluat la Umm Salal (Qatar), Ventforet Kofu (Japonia), Debrecen (Ungaria), Tskhinvali (Georgia) și El Ittihad (Egipt). Atacantul african se află liber de contract de un an și jumătate, de la despărțirea de El Ittihad.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Anunț îngrijorător despre Mitriță! De ce ar putea rata ultimele meciuri din preliminariile CM 2022
ACUM O ORĂ
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 9-a din Premier League
ACUM O ORĂ