Jucătorul de 16 ani este dorit de Manchester United și a făcut în acest an un tur al bazei de antrenamente de la Carrington însoțit de Sir Alex Ferguson. Dar conform SportBild, Bellingham a ales să meargă în Germania, în loc de Manchester United.
United era încrezătoare că îl va aduce pe mijlocașul de la Birmingham City după toate eforturile depuse. Conform presei engleze, Bellingham a fost impresionat de turul de la Carrington din martie după ce a avut discuții cu clubul.
Bellingham s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson precum și cu Matt Judge, un oficial de la United responsabil cu transferurile pentru ca apoi să viziteze baza de antrenamente alături de părinții săi. O sursă de pe Old Trafford a declarat: ”Ni s-a părut că a fost impresionat de ce a văzut și de discuții”.
Cupa Mondială FIFA
Tite, OUT de la naționala Braziliei după eliminarea de la Mondial! Cine e dorit în locul lui
ACUM 30 MINUTE
”Credem că a fost impresionat cu ce îi putem oferi. Avem o datorie să avem grijă de jucători tineri și vrem să îi dezvoltăm”.

Borussia Dortmund l-a convins pe Bellingham

Totuși, parte că tradiția celor de la Dortmund de a dezvolta tinerii și a le oferi oportunități la prima echipă a fost mai importantă. Jadon Sancho și Erling Haaland au devenit rapid piese de bază în acest sezon în echipa lui Lucien Favre.
Conform Daily Mail, Bellingham va rămâne la Birmingham pentru restul sezonului în ciuda contractului său care îi permite să semenze cu altă echipă pe 29 iunie, în ziua în care împlinește 17 ani, la nouă zile de la revenirea Championship. Bellingham are în acest moment un salariu de 145 de lire pe săptămână, însă ar putea câștiga 60.000 de lire la Dortmund.
Citește aici povestea lui Jude Bellingham puștiul minune căutat de marile cluburi din Europa.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Cupa Mondială FIFA
Modric, mesaj absolut superb pentry Rodrygo, care a ratat primul penalty al Braziliei, cu Croația
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi și FC Voluntari au remizat în primul meci din a 20-a etapă a SuperLigii
ACUM O ORĂ