Bayern Munchen a defilat în primele două partide oficiale din acest sezon. După ce a câștigat cu 5-3 Supercupa Germaniei cu RB Leipzig, formația bavareză i-a aplicat o corecție lui Eintracht Frankfurt, în primul meci al sezonului din Bundesliga, scor 6-1.
Bayern a defilat în prima repriză și tabela arăta un neverosimul 0-5 la pauză. În repriza secundă, bavarezii au redus turația și s-a terminat 6-1, dar scorul putea fi mult mai mare. Forța ofensivă a lui Bayern este oarecum surprinzătoare, deoarece plecarea lui Lewandowski a lăsat cu siguranță un gol în atacul echipei.
La finalul partidei de la Frankfurt, Nagelsmann a lăudat evoluția jucătorilor săi și a scos în evidență schimbările pe care le-a operat în plan ofensiv după ce a rămas fără Lewandowski.
Serie A
Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B
ACUM 9 ORE
"Am vrut să jucăm cu aceeași energie ca împotriva lui Leipzig. Am avut un moment de cădere în repriza a 2-a, dar per-total am făcut un joc bun. Întotdeauna încercăm să creăm o mulțime de ocazii. Suntem cu toții puternici din punct de vedere tehnic și totul merge bine în acest moment.
Am marcat 11 goluri în două meciuri competitive. A trebuit să schimbăm lucrurile după plecarea lui Lewandowski, să jucăm mai puține în zona centrală. Pentru adversari, Nu este ușor să se apere când 4 sau 5 jucători aleargă spre ei", a spus Nagelsmann la conferința de presă de după meci, citat de Kicker.
Citește și:

Nagelsmann, încântat de Sadio Mane

Neagelsmann i-a lăudat pe toți jucătorii săi pentru prestația din meciul cu Frankfurt. Evident, nu putea să-l omită pe Sadio Mane, care s-a numărat printre marcatori atât în Supercupa cu Leipzig, cât și în duelul de la Frankfurt.
"La antrenamente, Mane are un pic de imprudență tinerească, ceea ce este un lucru bun. Astăzi a jucat cu ceva mai multă maturitate. Este un talent incredibil, cu dribling bun. Mai are nevoie de timp și se va dezvolta cu noi", a completat Nagelsmann.
Prin reușita de aseară, senegalezul a devenit primul jucător din ultimii 10 ani care înscrie în primele două apariții pentru Bayern în meciuri oficiale. Ultimul care a reușit această performanță a fost Mario Mandzukic, în startul sezonului 2012-2013.
Următorul meci al lui Bayern Munchen va fi pe 14 august, acasă cu Wolfsburg, în etapa a 2-a din Bundesliga.
Fotbal
France Football a publicat lista celor 30 de nominalizați la Balonul de Aur! Messi, marele absent
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a modificat oficial data începerii Campionatului Mondial din Qatar! Argumentul oferit
ACUM 14 ORE