Fostul mijlocaș al lui Lyon a explicat că jucătorii cresc cu această mentalitate, de a merge la clubul care oferă salariul cel mai mare: ”În Brazilia suntem învățați să ne pese numai de bani, dar în Europa este o mentalitate diferită”.
”În mod inconștient, mi-am făcut un plan de carieră pentru că voiam să merg la un alt club mare din Brazilia, nu să joc din pasiune. Am învățat să merg unde sunt plătit mai bine. Aceasta este calea braziliană. Uitați-vă la Neymar. A mers la PSG doar pentru bani!”, a declarat Juninho pentru The Guardian.
”PSG i-a oferit tot, tot ce își dorea și acum vrea să plece înainte de încheierea contractului. Dar acum este momentul să dea și el înapoi, să arate gratitudine. Este un schimb. Neymar trebuie să dea totul pe teren, să arate dedicare totală, responsabilitate și abilități de lider”, consideră Juninho.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM 26 MINUTE

Juninho consideră că problema este la nivel înalt în Brazilia

”Problema este că cei aflați la conducere în Brazilia au creat o cultură de lăcomie și vor mereu mai mulți bani. Asta am fost învățați și asta am asimilat. Neymar asta a învățat. Dar vreau să fac diferența între Neymar jucătorul și Neymar persoana. Ca jucător este în top trei din lume, la același nivel ca Ronaldo sau Messi”, a declarat brazilianul.
”Este rapid, puternic, poate marca și da assisturi ca un adevărat număr 10. Dar ca persoană, cred că este vinovat pentru că trebuie să se maturizeze. În acest moment, doar face ceea ce l-a învățat viața”, a completat el.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ce șanse avem să ajungem la Euro 2024!? Cum arată grupa ideală și în ce grupă am avea șanse "0"
ACUM O ORĂ