Moraes (34 ani) este legat prin contract de Şahtior Doneţ până în iunie, dar ar putea veni la Corinthians în calitate de jucător liber, după ce FIFA le-a permis jucătorilor străini din Ucraina şi Rusia să-şi întrerupă temporar contractele.
Conform site-ului Gazeta Esportiva, reprezentanţii lui Junior Moraes sunt în negocieri avansate cu Corinthians despre posibilitatea ca jucătorul lui Şahtior să se alăture clubului din Sao Paulo pentru sezonul 2022 din fotbalul brazilian.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 34 MINUTE
CUM ARATĂ ECHIPA IDEALĂ A SEZONULUI REGULAT AL LIGII 1! + ALTE STATISTICI TARI DIN CAMPIONATUL ROMÂNIEI

Junior Moraes a impresionat și în Liga 1

Junior Moraes şi-a început cariera de jucător profesionist în 2007, la Santos FC, de unde a făcut apoi pasul spre fotbalul european, semnând cu Gloria Bistriţa, în 2010. El a mai jucat apoi la ŢSKA Sofia, Metalurg Doneţk, Dinamo Kiev şi Tianjin Quanjian, înainte de a semna cu Şahtior Doneţk, în 2018.
Fotbalistul brazilian a primit cetăţenia ucraineană în martie 2019, iar de atunci a fost selecţionat de 11 ori în naţionala ţării sale de adopţie.
Luni, FIFA a anunţat că echipele din alte ţări şi regiuni ar putea înscrie până la doi jucători din Ucraina sau Rusia, în afara perioadei de transferuri, autorizaţia fiind valabilă până la 30 iunie. După izbucnirea războiului din Ucraina, fotbaliştii străini de la Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk au tranzitat România şi au fost cazaţi câteva zile la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, cu sprijinul Federaţiei Române de Fotbal, după care au plecat în ţările lor de origine.
Sursa: Agerpres
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM O ORĂ
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 2 ORE