Radu Drăgușin a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Juventus. Chiar dacă agenții jucătorului au primit oferte de la Leipzig și din Premier League, conducerea campioanei Italiei nu vrea să-l cedeze pe fundașul român la alt club cu ușurință. Totuși, jurnaliștii italieni transmit că Drăgușin ar putea continua în Serie A, dar la alt club.

Deși negociază prelungirea contractului cu "Bătrâna Doamnă", pentru care a bifat deja câteva partide, Radu Drăgușin ar urma să fie cedat, cel puțin temporar, la Sassuolo, formație la care joacă și Vlad Chiricheș. Ocupantă a locului 8 în clasamentul din Serie A, Sassuolo intenționează să-l împrumute pe Scamacca la Juventus pentru 18 luni, cu obligație de cumpărare definitivă, iar în tranzacție să fie inclus și Radu Drăgușin, transmite tuttomercatoweb.com.

Serie A
Juventus l-a transferat definitiv pe Weston Mckennie! Câți bani vor plăti torinezii către Schalke 04
ACUM O ORĂ

Radu Drăgușin, cedat la Sassuolo – presa din Italia

Nu sunt cunoscute în acest moment alte detalii din posibilul contract, dacă de pildă va fi transferat definitiv de Sassuolo sau va fi doar împrumutat la echipa la care joacă și Chiricheș, însă de curând, presa din Italia și agentul Florin Manea au confirmat că Juventus se află în discuții cu Drăgușin pentru prelungirea înțelegerii tânărului fundaș, astfel că o cedare temporară este cea mai probabilă variantă.

"După meciul cu Napoli, din Supercupa Italiei (n.r - miercuri seara), asaltul final ar trebui să apară. Negocierile sunt în desfășurare, iar următoarele 48 de ore vor fi decisive", scrie publicația italiană, referitor la tranzacția în care ar putea fi inclus și Drăgușin. Acesta din urmă a bifat deja trei meciuri la Juventus. În meciurile cu Dinamo Kiev (Champions League, 3-0) și Genoa (Serie A, 3-1) a fost introdus în ultima parte a meciului, iar în duelul din Cupa Italiei cu Genoa (2-2, 3-2 d.p) a fost integralist.

Serie A
Pirlo nu e mulțumit de convocarea lui Drăgușin la națională? Impresarul său așa crede!
28/02/2021 LA 07:15
Serie A
Drăgușin, șanse mari să debuteze ca titular în Serie A! Ce a spus Pirlo înaintea meciului cu Verona
26/02/2021 LA 14:13