Liverpool, la fel ca toate toate celelelate cluburi din Premier League, crește intensitatea cu cât revenirea sezonului se apropie. Pe 17 iunie vor avea loc primele meciuri din Premier League după o pauză de 3 luni.
Sezonul 2019/2020 a fost suspendat pe 13 martie din cauza pandemiei, jucătorii revenind la antrenamente abia în a doua parte a lunii mai. Mai întâi în grupuri mici cu distanțare socială între jucători.

Klopp, încântat de revenirea la antrenamente

Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 17 MINUTE
Într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului, Jurgen Klopp s-a declarat încântat de faptul că jucătorii au revenit la antrenamente iar acestea pot avea loc acum în condiții normale.
Este superb, o diferență uriașă! Acum putem lucra la toate lucrurile la care voiam să lucrăm. Prima săptămână a fost una bun cu grupuri mici, mi-a făcut plăcere. Era important să revenim la normal, să ne obișnuim cu terenul, cu ghetele, cu mingea. Acum lucrăm la elementele tactice, asta funcționează foarte bine.
Sperăm să putem progresa în următoarele 2-3 săptămâni, sunt încă multe lucruri pe care trebuie să le organizăm.. Sperăm să mai primim niște informații însă luăm lucrurile ca atare și ne bucurăm de fiecare secundă în care suntem împreună
Liverpool are un avantaj de 25 de puncte în fața lui Manchester City iar echipa lui Jurgen Klopp mai are nevoie de doar 2 victorii pentru câștigarea primului titlu după 30 de ani. Liverpool o va întâlni pe Everton în primul meci după revenire.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 21 ORE
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45