Neamțul și-a manifestat admirația pentru starul argentinian, dar a admis că Liverpool nu și-ar putea permite un asemenea transfer.
Întrebat de jurnaliști dacă este interesat de Messi, Klopp a răspuns: "Bineînțeles! Cine nu și l-ar dori pe Messi în echipă. Dar este exclus să ajungă la Liverpool. Prețul său nu este de noi, așa că nici nu trebuie să ne gândim măcar la un asemenea transfer. Este clar, nu există vreo șansă. Dar să fiu sincer, este un jucător bun."
Manchester City este favorită să-l transfere pe Messi, iar Klopp a spus că dacă acest lucru se va întâmpla, misiunea echipei sale va fi și mai dificlă: "Evident i-ar ajuta și mai mult. Va fi și mai dificil să îi învingem. Oricum era destul de dificil."
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
https://i.eurosport.com/2020/08/17/2865925.jpg

Jurgen Klopp: "Mai avem timp suficient să facem transferuri"

Antrenorul german consideră că Premier Leaguea ar avea doar de câștigat prin venirea lui Messi și este curios să vadă cum se va descurca acesta în fotbalul britanic: "Pentru Premier League ar fi minunat, 100%. Având, cred, cel mai bun jucător din lume ar ajuta în mod evident. Nu sunt sigur că Premier League are nevoie de un impuls, dar ar fi un stimul extraordinar. Ar fi interesant de văzut și el. Messi nu a jucat niciodată într-o altă ligă decât Spania. Fotbalul este diferit aici, așa că aș vrea să-l văd."
În această vară, Liverpool l-a transferat doar pe elenul Kostas Tsimikas de la Olimpiakos, dar Klopp consideră că mai este timp suficient pentru eventuale achiziții: "Nu știu ce se va întâmpla ca să fiu sincer. Mai este mult până pe 6 octombrie. Vom vedea ce vor face și celelalte echipe, dar ne preocupăm mai mult de situația noastră, așa cum am făcut-o întotdeauna. Cred că filosofia acestui club este clară. Vom vedea cât de mult vom putea și vom vrea să cheltuim."
Liverpool se pregătește de meciul din Community Shield cu Arsenal și "cormoranii" încearcă să înceapă noul sezon cu un trofeu. Klopp și jucătorii săi au efectuat un stagiu de pregătire în Austria, disputând și 2 partide amicale: 3-0 cu Stuttgart și 2-2 cu Red Bull Salzburg.
Meciul din Community Shield dintre Arsenal și Liverpool va avea loc mâine cu începere de la ora 18:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate la Eurosport.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17