Ieri, toate cluburile din Premier League au participat la o videoconferință cu reprezentanții Ligii engleze, în care s-au pus la punct noi detalii privind reluarea campionatului. În cazul în care sezonul nu se termină, formațiile din Anglia pierd 800 de milioane de euro, cele mai mari sume intrând, evident, în conturile celor mai bine clasate echipe. Se vorbește despre 18 mai ca dată pentru restartul antrenamentelor, pentru ca primele meciuri să aibă loc pe 8 iunie.
Chiar și așa, în ipoteza tot mai probabilă că sezonul se va termina, șefii lui Liverpool și-au făcut calculele și au gândit în perspectivă, anunță Daily Mail. Pierderile sunt deja mari, iar acestea vor continua, pentru că sezonul va fi reluat fără spectatori în tribună. Din acest punct de vedere, "cormoranii" vor pierde 3 milioane de lire pentru fiecare partidă disputată pe Anfield. Cum e foarte posibil ca și stagiunea viitoare să înceapă fără fani pe stadioane, Liverpool estimează că va pierde doar din acest detaliu spre 100 de milioane de lire.
În consecință, sursa citată anunță că șefii "Reginei Europei" au pus pe hârtie un plan de criză, astfel că nu vor transfera pe nimeni contra vreunei sume de bani în următoarea fereastră de mercato. Lotul este foarte puternic, iar oficialii se așteaptă ca, odată făcut acest sacrificiu, lucrurile să se mai echilibreze din punct de vedere financiar. Jurgen Klopp a fost deja informat de hotărâre, boardul transmițându-i că va putea aduce fotbaliști noi, dar cu o condiție: aceștia să vină liberi de contract.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM O ORĂ
Liverpool își va lua, așadar, pentru moment "adio" de la Timo Werner, golgheterul lui Leipzig care părea să fie ținta numărul unu a "cormoranilor" pentru următoarea perioadă de mercato.

Willian, adus gratis pe Anfield?

În condițiile în care Lallana și Shaqiri au refuzat să își prelungească înțelegerile cu Liverpool, mijlocul lui Liverpool va avea ceva probleme.
Din câte se pare, Klopp sa suplini plecarea celor doi cu un jucător de la o rivală: Liverpool e decisă să îi facă o ofertă extrem de tentantă lui Willian, care ar putea rămâne în cele din urmă în Premier League.
Ajuns la 31 de ani, brazilianului îi expiră contractul cu Chelsea și, nemulțumit de statutul de rezervă într-o echipă mult întinerită de Frank Lampard, nu s-a arătat dispus să își prelungească înțelegerea cu formația de pe Stamford Bridge.
Dorit în trecut de Tottenham și Arsenal, brazilianul părea că se va îndrepta spre Juventus. Doar că pe fir a intrat Klopp, care îl vede un om important în proiectul avut la Liverpool. În condițiile crizei generate de coronavirus, Willian reprezintă o variantă ideală. Chiar dacă nu are cum să fie titular la Liverpool, nimeni nu îi putea oferi vreo garanție nici la Juve sau la alt club mare interesat de semnătura sa. Ca atare, în acest moment liderul din Premier League pare să fie în pole-position pentru aducerea brazilianului care evoluează din 2013 în campionatul Angliei.
Willian se află acum în Brazilia, în izolare, dar e de așteptat ca atunci când va reveni în Regat, pentru reluarea campionatului, să își pună semnătura pe contractul cu formația care a câștigat anul trecut Liga Campionilor.
7 goluri și 6 assisturi are Willian în acest sezon pentru Chelsea, deși a fost titular de conjunctură în formația de pe Stamford Bridge.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
ACUM 2 ORE