Erling Haaland va juca și în acest sezon la Borussia Dormtund, dar în vara viitoare clubului german îi va fi aproape imposibil să-l mai păstreze pe atacant. Acesta are o clauză de reziliere mult mai mică decât valoarea sa, iar marile cluburi vor face tot posibilul pentru a-l convinge pe norvegian să li se alăture.
Jurgen Klopp a vorbit la superlativ despre Haaland, recunoscând că este un mare admirator al acestuia.
"Acest băiat este o adevărată forță a naturii, degajă o energie proprie. Este un fotbalist incredibil, îmi place să-l urmăresc.Mai devreme sau mai târziu va fi în discuție cu cluburi mari. Nu știu dacă astase va întâmpla anul viitor, dar Dortmund va trebui să contracareze acest lucru în viitor", a spus Klopp într-un inteviu pentru Bild, citat de Daily Mail.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 27 MINUTE

Jurgen Klopp: "Nu am numărul lui de telefon"

Întrebat dacă ar fi interesat de transferul lui Haaland, Klopp a oferit un răspuns sugestiv: "Este doar un jucător foarte interesant, dar nu am numărul lui de telefon".
Norvegianul mai are trei ani de contract cu Dortmund, iar acest lucru l-a determinat pe antrenorul Borussiei Dortmund să afirme că sunt șanse mari ca Haaland să rămână la echipă și după vara anului viitor. Marco Rose a declarat că oficialii clubului ar putea încerca să contracareze toate ofertele dacă atacantul va reuși un nou sezon bun.
"El are un contract pe termen lung cu noi. Doar pentru că există discuții permanente că el ar trebui să plece în iulie 2022, asta nu înseamnă neapărat că așa se va întâmpla. Erling trebuie să decidă el însuși până la urmă unde își vede viitorul. În orice caz, noi suntem fericiți că el joacă în prezent la noi și, cine știe, poate va fi mai mult de un sezon dacă va scrie o pagină extraordinară de istorie aici", a spus tehnicianul pentru Sport Bild.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
24/09/2021 LA 10:22