Liverpool a ajuns în sferturile de finală ale competiției după ce a învins la penalty-uri pe Arsenal în urma unui meci încheiat 5-5 pe Anfield. Sferturile de finală sunt programate pentru săptămâna care va începe pe 16 decembrie – aceeași săptămână în care Liverpool va juca în Qatar la Campionatul Mondial al Cluburilor.
Premier League și Football League se află în discuții cu cluburile pentru a amâna sfertul de finală în care va juca Liverpool pentru 6 ianuarie, când este programată momentan primul tur al semifinalei. Klopp insistă că Liverpool nu va mai participa la Cupa Ligii dacă data la care se va ajunge va complica un calendar deja plin.
Nu sunt îngrijorat, altcineva ar trebui să fie îngrijorat pentru că nu noi am făcut programul. FIFA ne-a spus că Mondialul Cluburilor va fi în Qatar și trebuie să mergem acolo și asta vom face. Premier League ne spune că trebuie să jucăm în Premier League, ceea ce facem, evident. Cupa Ligii, în care am jucat în această seara, dacă nu vor găsi un loc bun pentru noi, nu la trei dimineața de Crăciun, atunci nu vom juca.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 14 MINUTE
”Ei trebuie să ia această decizie. Nu trebuie să te gândești la lucrurile astea. Dacă ai un program în care o echipă nu poate participa la toate jocurile, atunci trebuie să te gândești cum poți ajusta. Să sperăm că va începe acum. Nu vom accepta să fim victimele acestei probleme. Am jucat astăzi, ne-am dorit să câștigăm dar dacă nu vor găsi o dată potrivită, nu vom putea juca în următoarea rundă iar adversarul nostru se va califica. Sau poate juca Arsenal cu ei. Vom ignora această problemă azi. Mulți oameni de la Premier League erau în fața televizoarelor și sperau că se va califica Arsenal. Dar – îmi pare rău!”, a afirmat Klopp.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705119.jpg
Klopp s-a concentrat însă pe fotbaliștii tienri care i-au adus victoria lui Liverpool deși gazdele au fost conduse cu 3-1, 4-2 și în finalul meciului cu 5-4.
Cinci tineri au debutat pentru Liverpool miercuri seara iar Klopp a afirmat: ”M-am bucurat. M-am bucurat de fiecare secundă a meciului. Nu mai știu când a fost ultima oară când m-am distrat așa la un meci de fotbal. Am văzut mulți jucători care au jucat foarte bine. A fost o seară specială de fotbal”.
”Poate, ca antrenor, ar trebui să mă îngrijorez de golurile primite dar nu îmi pasă, ca să fiu sincer. Chiar nu îmi pasă. Greșelile pe care le-am făcut au fost evidente, dar nu este important. Cel mai important pentru dezvoltarea tinerilor este că au reacționat cum trebuia”, a continuat germanul.
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
ACUM 23 MINUTE
Fotbal
Kamil Bilinski, moment de blackout! L-a lovit în mod voit cu piciorul în cap pe portarul advers
ACUM O ORĂ