Fără a avea cifre deosebite înainte de acest sezon, Dennis Man a prins o stagiune excelentă, iar FCSB deja visează la sume aberante în schimbul lui.
S-a vorbit de un interes al Fiorentinei și, mai apoi, al Parmei, dar cele două cluburi din Serie A s-au retras din discuții în momentul în care au auzit pretențiile neverosimile ale conducerii roș-albaștrilor.

As, portret hiperbolizat pentru Dennis Man

Ligue 1
Pochettino, de la omul care aducea speranța la Tottenham, la antrenorul renegat de starurile lui PSG
ACUM 3 MINUTE
Totuși, având în vedere că s-a discutat foarte mult în ultima perioadă despre el, prestigiosul cotidian spaniol As s-a gândit să îi dedice un material, în care să îi descrie abilitățile și să îi creioneze un portret.
Concluziile ibericilor sunt probabil mult mai optimiste decât e cazul, dar trebuie notat că aceștia îl consideră cel mai bun produs de export al României, concluzionând că, de la Gheorghe Hagi, țara noastră nu a avut un fotbalist cu atât de multe calități și extrem de dedicat.
"La 22 de ani, Man este marea bijuterie și speranța fotbalului românesc. E cel mai puternic produs al României de la Gică Hagi. Manchester City îl urmărește deja, iar Monchi îl monitorizează și se gândește că ar putea fi util la Sevilla. Cu siguranță, va face un salt în carieră în curând. Există jucători care par să aibă toate calitățile pentru a reuși cu adevărat în fotbal, iar Dennis Man este unul dintre ei! Un stângaci complet din toate punctele de vedere, care s-a remarcat în acest sezon, în prima ligă din România. La 22 de ani, Man are 18 goluri, plus 10 pase decisive în 22 de meciuri jucate în toate competițiile la FCSB", notează sursa citată.
Bundesliga
Lewandowski, gata să renunțe la bani pentru a-și îndeplini visul! La ce club vrea să joace polonezul
ACUM 39 MINUTE
Premier League
Doi jucători de la Tottenham au fost testați pozitiv înaintea partidei cu Newcastle
ACUM O ORĂ