Conform Agenției ANSA, justiția argentiniană a confiscat dialogurile într-un chat Whatsapp între fiicele lui Maradona, Dalma și Giannina, fiul Diego Junior și doi dintre specialiștii care l-au asistat pe fostul campion, psihiatrul Agustina Cosachov și psihologul Carlos Diaz.
După ce a urmărit cu ochii în lacrimi meciul dintre Boca Jrs și Newell's Old Boys, Dalma a postat un lung mesaj de mulțumire pe Instagram pentru "afecțiunea și dragostea autentică pe care ați arătat-o ​tatălui meu. Nu am vrut să las scena (stadionul - n.r.) goală. Am făcut tot posibilul în acest moment în care tristețea nu dispare".
Între timp, într-un program TV, a apărut și cel mai recent audio al lui Maradona, în care îi recomandă actualului partener al fostei sale iubite Veronica Ojeda să aibă grijă de fiul Diego Fernando, în vârstă de 7 ani.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Diego Maradona a murit miercurea trecută, la 60 de ani, din cauza unei "insuficienţe cardiace acute", în locuinţa sa din localitatea Tigre, unde se recupera după operația pe creier. Justiţia argentiniană a deschis o anchetă, pentru a afla dacă poate fi vorba despre neglijenţă în cazul decesului. În locuința medicului personal al lui Maradona, Leopoldo Luque, au avut loc percheziții, în căutarea unor dovezi ale unei posibile neglijenţe profesionale.
sursa: Mediafax
Serie A
#Voce Serie A revine cu nopțile ei magice
13/08/2022 LA 08:03
Fotbal
Legendarul Menotti a ales cel mai mare fotbalist din istorie! A "uitat" de Maradona și Messi
18/07/2022 LA 09:09