Deși fără îndoială că o asemenea tranzacție ar putea să pară la o primă vedere în beneficiul catalanilor, judecând după cota mult mai bună avută de bosniac, se pare că oficialii "Bătrânei Doamne" gândesc în perspectivă. Pjanic a trecut de vârful carierei, împlinind deja 30 de ani, iar acesta nu mai poate fi folosit nici la capitolul unde excela, loviturile libere directe, în condițiile în care în lotul torinezilor se află Cristiano Ronaldo. De partea cealaltă, Arthur, chiar dacă nu a impresionat în mod deosebit la Barcelona, are doar 23 de ani, și mulți specialiști îl văd cu potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni mijlocaș centrali din lume.
Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, a participat în direct la o emisiune a canalului italian Sky Sport, prezentată de renumitul jurnalist Gianluca di Marzio, specialist în transferuri. La întrebarea directă dacă Juve a ajuns la vreun acord cu clubul Barcelona pentru un schimb între Arthur și Miralem Pjanic, Paratici, care cu siguranță știa că va fi chestionat pe această temă, a răspuns: "Vorbim cu Barça așa cum facem cu restul marilor cluburi, deoarece va fi o vară specială. Avem nevoie de idei, de oferte de schimb, pentru că se vor întâmpla lucruri pe piața transferurilor, dar nu vor fi foarte mulți bnai în joc".
Paratici a confirmat, așadar, indirect interesul pentru Arthur, un mijlocaș care se potrivește foarte mult cu ideile tactice ale lui Maurizio Sarri, antrenorul "bianconerilor".
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
ACUM O ORĂ

Pogba, imposibil de adus la Juventus

Până la un schimb cu Pjanic, Juve se interesează de prelungirea contractului lui Dybala, scadent în 2022.
"Lucrăm la noul contract, da. Îl dorim la Juventus mulți ani de acum înainte", a mai spus Paratici, care, întrebat de posibila aducere a lui Pogba, care trece printr-o perioadă grea la Juventus, să spună: "Este un fotbalist fantastic. Știm că este un campion, dar ceva se va schimba după criza generată de coronavirus; jucătorii de nivelul lui Paul vor avea mai puține oferte, pentru că nu există multe cluburi care să îi garanteze un salariu atât de mare".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 11 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 16 ORE