Italienii ar fi dispuși să pkătească clauza de reziliere de 30 de milioane de euro și să-i ofere lui Haaland 3 milioane de euro pe sezon. Atacantul norvegian în vârstă de 19 ani a uimit pe toată lumea în acest sezon prin cele 28 de goluri înscrise în 21 de meciuri consecutive, inclusiv opt goluri în cinci meciuri din Champions League.
Prețul lui Haaland a ajuns deja la 80 de milioane de euro, însă pentru ca el să plece de la RB Salzburg, din Bundesliga, trebuie plătită o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro. Situația lui Haaland la Salzburg poate fi aranjată în fereastra de transferuri din ianuarie, iar cluburile mari se aliniază pentru a încerca să-l transfere pe noul star norvegian.

Campioana Italiei, interesată de Haaland

Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
IERI LA 12:27
Potrivit Corriere dello Sport, Juventus le-a propus deja șefilor de la Salzburg oferta prin care l-ar putea transfera pe Haaland. Este vorba despre 3 milioane de euro pe an plus bonusuri pentru norvegian, urmând să le ia locul lui Mario Mandzukic și în curând și lui Gonzalo Higuain.
În cursa pentru Haaland, Manchester United rămâne principala favorită, urmată fiind de Borussia Dortmund, Bayern Munchen și Real Madrid. Conform jurnaliştilor de la Corrierre dello Sport, austriecii vor 90 de milioane de euro pentru atacantul de doar 19 ani.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
IERI LA 11:32
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
IERI LA 09:49