Clubul a luat această decizie după ce echipa U23 a evoluat împotriva celor de la Pianese (foto), care au anunţat ulterior că trei jucători au fost diagnosticaţi cu coronavirus. Lor li se adaugă un oficial al clubului.
Niciun jucător al lui Juventus nu a prezentat simptome specifice acestei maladii, dar, ca măsură de precauţie, echipei U23 a lui Juventus i s-a ordonat să suspende antrenamentele.

Juventus - Inter fusese deja amânat

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 2 ORE
Derby-ul Italiei, Juventus - Inter, a fost amânat din cauza coronavirusului. Alte 4 partide din Serie A au fost reprogramate din aceeași cauză.
Finalul acestei săptămâni programa unul dintre cele mai așteptate dueluri, Juve și Inter având un meci direct care putea să stabilească în mod decisiv în ce măsură formația lui Conte se poate lupta până la final pentru titlu.
Doar că Federația Italiană a decis ca partida să fie amânată pentru 13 mai, din cauza coronavirusului. Italia este țara din Europa cea mai afectată de covid-19. Până duminică seară au fost confirmate 1694 de cazuri, 34 dintre pacienți pierzându-și viața.În special nordul este afectat, astfel că Derby D'Italia și alte 4 partide au fost amânate.
Pe lângă Juve - Inter, Milan - Genoa, Parma - Spal, Udinese - Fiorentina și Sassuolo - Brescia se vor disputa la o dată ulterioară. Singurele confruntări care s-au disputat conform programării inițiale sunt cele care le au ca gazde pe Lazio, Napoli, Lecce și Cagliari. Adică orașe foarte îndepărtate de nordul Italiei, unde au fost cele mai multe cazuri.
Reprogramarea lui Juve - Inter pentru 13 mai poate transforma disputa într-o confruntare cu titlul pe masă. În prezent, "Bătrâna Doamnă" are șase puncte avans față de nerazzurrri, cu mențiunea că aceștia au un meci mai puțin disputat. De menționat că pe 13 mai ar fi trebuit să se dispute finala Cupei Italiei, dar aceasta va fi amânată, din câte se pare, pentru 20 mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Liga Campionilor UEFA
UEFA nu uită! Ce decizie incredibilă a luat față de cluburile fondatoare ale SuperLigii Europene
14/09/2021 LA 19:44