În vârstă de 31 de ani, Rakitic a ajuns rezervă la Barcelona, din cauza concurenței acerbe cu mai tinerii săi colegi de pe post, Arthur și Frenkie de Jong. În aceste condiții, se pare că fotbalistul croat este aproape de plecarea de pe Camp Nou.
Vicecampion mondial în 2018 cu naționala Croației, Rakitic are șanse mari să ajungă în Italia, iar mutarea s-ar putea face chiar în această iarnă.
Barcelona tocmai a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro pentru Rakitic, din Premier League. Catalanii doresc 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului care se află la al șaselea sezon în tricoul campioanei Spaniei. Dar probabil că și o ofertă în jurul valorii de 30 de milioane de euro i-ar face pe cei din conducerea catalanilor să spună "da".
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 6 ORE

Juve, în linie dreaptă pentru Rakitic

Conform sport.es, Juve a intensificat în ultimele zile negocierile pentru Rakitic și sunt șanse mari să se ajungă la un numitor comun. Interesul "Bătrânei Doamne" vine și în contextul în care în ultima perioadă Inter și-a manifestat intenția de a-l transfera pe croat. Campioana ultimilor ani din Serie A vrea astfel, dincolo de întărirea liniei de mijloc, să blocheze și o mutare care ar ajuta-o mult pe principala rivală în lupta pentru titlu.
Ivan Rakitic a fost la un pas de plecarea de la Barcelona şi în vară, când a fost oferit inclusiv ca monedă de schimb pentru transferul lui Neymar, de la PSG. Mijlocașul de 31 de ani a fost adus de la Sevilla în urmă cu cinci ani, în schimbul a 18 milioane de euro. Doar șapte apariții a bifat în acest sezon Rakitic în tricoul catalanilor.

Cifrele lui Rakitic la Barcelona:

  • Meciuri: 278
  • Goluri: 34
  • Assist-uri: 38
  • Trofee: 16
  • Cota de piață: 35 milioane de euro
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
IERI LA 08:46
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
IERI LA 08:07