În această vară s-a vorbit foarte mult despre plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus. Portughezul, dorit printre altele de PSG, Manchester United și Sporting Lisabona, nu ar fi refuzat o nouă aventură, motiv pentru care oficialii clubului italian au început să-i caute un înlocuitor.
Potrivit Eurosport.co.uk, Juventus ar fi pus ochii pe trei jucători care i-ar putea lua locul lui Ronaldo. Este vorba despre Mauro Icardi, Gabriel Jesus și Dusan Vlahovic.
Icardi s-ar putea despărți de PSG după numai un an, informându-i pe oficialii clubului parizian încă de la jumătatea lunii mai că nu-și mai dorește să continue în Ligue 1. Mauro Icardi mai are contract cu PSG până în 2024, dar atacantul nu a traversat cel mai bun sezon în tricoul parizienilor și își dorește să revină în Serie A. Argentinianul s-a remarcat la Inter, în perioada 2013-2019, marcând 124 de goluri în 219 partide jucate pentru nerazzurri.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 3 ORE
Dusan Vlahovic, în vârstă de doar 21 de ani, şi-a consolidat postul de titular în echipa Fiorentinei la sfârşitul anului 2020, iar de atunci nu mai poate fi scos din primul "11". El este golgeterul Fiorentinei, cu 17 goluri marcate în Serie A şi a intrat în vizorul lui Milan, Juventus, dar şi al marilor echipe din Premier League.
În plus, și Gabriel Jesus de la Manchester City este printre favoriții pentru a-i lua locul lui Ronaldo la Juventus, noul antrenor Massimiliano Allegri dorindu-și un atacant central de top pentru a se putea lupta la titlu sezonul viitor.

Ronaldo s-a răzgândit

Chiar dacă speculațiile din ultima perioadă anunțau că Ronaldo va părăsi mai mult ca sigur Torino, un important post TV din Portugalia, TVI, a anunțat miercuri că atacantul portughez își dorește semnarea unui contract cu italienii. Decizia acestuia ar veni și pe fondul oportunităților de transfer limitate pe care Ronaldo și Jorges Mendes, impresarul său, le au la dispoziție.
Conform zvonurilor, destinațiile posibile pe care starul portughez le are la dispoziție sunt PSG, Sporting Lisabona și Manchester United.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 20 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44