Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, a confirmat după meciul cu Lazio faptul că Maurizio Sarri va continua pe banca tehnică a torinezilor și în sezonul următor. Mai mult, Paratici a demontat orice zvon cu referire la o eventuală plecare a lui Ronaldo de la Juve și a spus că în prezent se negociază și o prelungire de contract cu Paulo Dybala.
"Sarri va fi fără doar și poate antrenorul lui Juventus anul viitor! La fel se întâmplă și cu Ronaldo, care este super convins că va rămâne cu noi. Dybala la fel, vorbim mereu cu reprezentanții lui, suntem pe aceeași lungime de undă și căutăm împreună o soluție ca el să nu plece nicăieri în viitorul apropiat", a spus Paratici pentru Sky Sport Italia.

Juventus, pași siguri spre un nou titlu în Serie A

Serie A
Napoli revine pe 1 în Serie A, după un succes dramatic, în minutul 90+4, pe terenul lui Lazio
27/02/2022 LA 21:50
Juventus s-a distanțat la opt puncte de ocupanta locului secund din Serie A, Inter Milano, după ce a învins-o pe Lazio cu 2-0 la Torino. Prima repriză s-a încheiat fără nicun gol, chiar dacă Juventus a fost în mare parte echipa mai bună. Echipa lui Sarri a început însă și mai hotărâtă a doua parte a meciului iar presiunea a dat roade. Bastos a comis henț în minutul 51. Cristiano Ronaldo - cine altcineva - a transformat fără probleme, chiar dacă portarul Thomas Strakosha a ghicit colțul.
Poate că o victorie cu 1-0 ar fi fost suficientă pentru Juventus, nu însă și pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul nu se putea mulțumi să împartă primul loc în clasamentul golgheterilor așa că a mai marcat o dată, golul cu nr. 30. Paulo Dybala a recuperat mingea la mijlocul terenul și a pornit atacul împreună cu Ronaldo. Portughezul a rămas apoi cu poarta goală și a profitat de pasa ideală a argentinianului.
Juventus poate că nu a fost desemnată campioană aseară, dar nici departe nu suntem. Echipa lui Sarri este la o distanță de opt puncte de Inter și cu meciurile directe în favoarea ei. Astfel, Juve mai are nevoie de doar patru puncte din ultimele patru meciuri. Asta în situația în care Inter va învinge tot.
League Cup
DRA-MA-TIC! Liverpool a câștigat Cupa Ligii, după 11-10 la lovituri de departajare, cu Chelsea
27/02/2022 LA 19:31
Premier League
Chelsea scapă, în sfârşit, de Kepa. Cine îi întinde o mână de ajutor celui mai scump portar din lume
21/12/2021 LA 09:28