După un Campionat European care s-a terminat în optimile de finală pentru Ronaldo alături de naționala Portugaliei, starul în vârstă de 36 a revenit la Torino pentru startul pregătirii noului sezon. Cristiano Ronaldo a intrat în ultimul an de contract cu Juventus și potrivit Paolo Aghemo de la Sky Sports Italia, oficialii italieni nu doresc să îi prelungească contractul lui portughezului în vârstă de 36 de ani.

Salariul prea mare este principalul motiv pentru care Juventus nu îi prelungește contractul lui Ronaldo

Venit în vara anului 2018 în schimbul a 100 de milioane de euro de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a câștigat două titluri, două supercupe și o cupă a Italiei cu Juventus. În ciuda succesului pe plan intern, Juventus nu a mai reușit să performeze în UEFA Champions League de la venirea starului portughez. Începând sezoanele cu gândul la ridicarea celui mai important trofeu intercluburi, Juventus a fost eliminată foarte devreme din competiție în ultimele sezoane de echipe precum Ajax, Lyon sau FC Porto.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM 33 MINUTE
Chiar dacă nu va mai continua la Torino din sezonul 2022/23, șefii lui Juventus sunt de părere că Ronaldo se simte bine în continuare la Juventus. La revenirea în Italia, Ronaldo a efectuat vizita medicală la clinica lui Juventus. Acolo a fost așteptat de fani, iar portughezul și-a făcut timp pentru a acorda autografe și a face poze cu aceștia.
Pe lângă nereușitele pe plan european, Paulo Aghemo de la Sky Sports Italia spune că salariul lui Ronaldo este unul dintre principalele motive pentru care nu i se va oferi acestuia un nou contract. În vârstă de 36 de ani, Cristiano Ronaldo are un salariu de 31 de milioane de euro pe an la gruparea din Torino.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 4 ORE