Potrivit ESPN, Paolo Dybala, a cărui prelungire a contractului a fost pusă în așteptare de șefii lui Juventus, și Bernardeschi, sunt jucătorii pe care italienii sunt dispuși să-i dea la schimb pentru Paul Pogba, jucătorul lui Manchester United. Americanii de la ESPN transmit că prioritatea numărul 1 a torinezilor este fostul lor fotbalist, Paul Pogba, pe care vor să-l readucă în Serie A cât mai repede cu putință.
Mijlocașul din echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, odată cel mai scump fotbalist din istorie, nu a reușit să revină la forma care l-a consacrat pe Old Trafford, fapt pentru care agentul lui, Mino Raiola, a avertizat și a transmis că nu-și va prelungi contractul cu echipa din Premier League. Potrivit sursei amintite anterior, italienii vor încerca să obțină transferul încă din fereastra de mercato din iarnă, însă rămâne de văzut ce disponibilitate vor avea șefii lui United să accepte un asemenea schimb.

Dybala și Bernardeschi, la pachet în schimbul lui Pogba

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
De altfel, agentul lui Paul Pogba a precizat că Juventus este una dintre variantele pe care francezul le ia în calcul: "Este mai bine să vorbeşti clar, să priveşti înainte şi să nu pierzi timpul căutând vinovaţi. Paul este nefericit la Manchester United, nu se poate exprima aşa cum şi-ar dori şi cum aşteptăm şi noi. Trebuie să schimbe echipa, are nevoie să schimbe aerul", a declarat Raiola într-un interviu publicat de cotidianul Tuttosport.
"Cred că cea mai bună soluţie pentru ambele părţi ar fi să-l vândă în următoarea perioadă de transferuri", perioadă de mercato care va debuta pe 2 ianuarie. Italienii erau dispuși să-l dea inițial la schimb doar pe Dybala, însă sunt conștienți că le va fi greu să obțină un acord în aceste sens, din cauza crizei financiare provocate de pandemia de coronavirus. În timp ce Dybala este cotat (potrivit Transfermarkt) la 80 de milioane de euro, iar Bernardeschi la 25 de milioane de euro, Paul Pogba valorează 65 de milioane de euro potrivit aceluiași site de specialitate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957400.jpg
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53