Milan, care a venit la Torino fără nume importante ca Zlatan Ibrahimovic, Samu Castillejo sau Mateo Musacchio, s-a văzut dominată încă din primul minut al partidei. Juventus a venit și ea cu absenții ei, printre care Demiral, Chiellini sau Ramsey, însă acest lucru nu s-a simțit la echipa lui Maurizio Sarri. În momentul în care Gianluigi Buffon primește un șut pe poartă abia în minutul 36, oaspeții nu pot emite mari pretenții.
Un moment decisiv părea să vină în minutul 15. Juventus continua să atace în valuri iar Andrea Conti a comis un henț evident în careu. Arbitrul nu a văzut, dar VAR nu a iertat. S-a acordat așadar 11 m pentru campioana Italiei. Părea să fie doar o formalitate având în vedere că executantul era Cristiano Ronaldo. Numai că Donnaruma a avut un cuvânt de spus și a deviat mingea în bară. Milan era salvată.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 2 ORE
Doar până la faza imediat următoare însă pentru că lui Ante Rebic i s-a părut o idee bună să aibă o intrare de arte marțiale pentru care a primit roșu direct. Milan și-a făcut singură viața grea. Juventus a continuat dominarea însă a produs o singură ocazie importantă în prima repriză când șutul lui Matuidi a fost blocat de Donnaruma.
Milan a început mai bine repriza a doua și a fost cu siguranță mai activă în jumătatea adversă decât în prima parte. Având în vedere diferența dintre cele două echipe din campionat dar și faptul că adversarii au evoluat în 10 oameni, Juventus nu a avut deloc o evoluție convingătoare, mai ales în repriza a doua a meciului.
Meciul nu a fost neapărat cel mai strălucit, însă Juventus și-a îndeplinit obiectivul. S-a calificat în finală și are deja un meci în picioare, practic un antrenament numai bun pentru revenirea Serie A. Singura persoană care ar putea fi nemulțumită este Ronaldo, cel care a ratat primul său penalty în ultimele 16 luni.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 16 ORE