Campion mondial cu Brazilia în 2002, Kaka a avut o carieră impresionantă, în care a reușit să câștige, printre altele, un trofeu UEFA Champions League și un Balon de Aur. Fostul mijlocaș a oferit 3 assist-uri la turneul din Africa de Sud, însă n-a mai putut face nimic în sferturi, când "Selecao" a pierdut împotriva Olandei.
Kaka a fost chinuit de accidentări la gleznă în sezonul 2009/2010, motiv pentru care au existat multe dubii în privința convocării sale la Mondialul din urmă cu 10 ani. În cele din urmă, jucătorul crescut de Sao Paulo a făcut deplasarea în Africa de Sud alături de naționala Braziliei, deși nu era 100% refăcut.

Kaka a început să plângă la Campionatul Mondial din 2010

Fotbal
Ronaldo îl apără pe Neymar: "Ești minunat, Neymar! GIGANT"
ACUM 5 MINUTE
Într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp pentru ESPN, Kaka a rememorat momentele dificile prin care a trecut la Mondialul din 2010, când își dorea enorm să joace la capacitate maximă, însă problema de la gleznă l-a chinuit teribil:
Într-o zi am urcat în autobuz după antrenament și am început să plâng. Mi-am spus: 'S-a terminat, nu mai pot continua'. În acel moment, colegii s-au adunat în jurul meu și m-au liniștit. Doar cei care au fost acolo cunosc sacrificiul uriaș pe care l-am făcut ca să joc la Mondial. Glezna mea era foarte sensibilă la vremea respectivă și, în același timp, aveam probleme și la șold. Aveam dureri mari din cauza cărora nu puteam să mă mișc pe teren așa cum îmi doream. | Kaka
Kaka a evoluat în 4 meciuri la Campionatul Mondial din 2010, reușind să ofere 3 assist-uri. Odată întors din Africa de Sud, mijlocașul a suferit o intervenție chirurgicală la gleznă, după care s-a recuperat abia în anul următor. Kaka și-a agățat ghetele-n cui în 2017, după ce în ultimele sezoane a evoluat pentru Orlando City, din campionatul Statelor Unite.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
ACUM 9 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Iranului i-a cerut demisia din FIFA lui Jurgen Klinsmann după declarațiile acestuia
ACUM 32 MINUTE