Reuters

Kane va fi indisponibil până la șapte săptămâni, iar Lukaku refuză un nou contract la Everton

Kane va fi indisponibil până la șapte săptămâni, iar Lukaku refuză un nou contract la Everton
By Reuters

The 15/03/2017 at 16:21Updated The 15/03/2017 at 17:51

Accidentarea lui Harry Kane îl va ține pe acesta pe margine o perioadă bună, clubul sperând ca atacantul să revină în echipă în mai puțin de șapte săptămâni.

Principalul marcator al lui Tottenham Hotspur, Harry Kane, s-a accidentat în meciul din Cupa Angliei câștigat de echipa sa în fața lui Millwall, fiind schimbat în prima repriză. Deși inițial existau temeri cum că englezul va lipsi pentru tot restul sezonului, se pare că problema sa nu este atât de severă.

Ligamentele gleznei drepte a lui Kane au fost afectate, accidentarea fiind similară celei suferite de el în septembrie, când acesta a lipsit șapte săptămâni de pe teren. „Harry va continua să fie urmărit de stafful nostru medical la centrul de antrenament pe durata reabilitării sale,” se arată într-un comunicat al echipei.

Kane a înscris de 19 ori în acest sezon al Premier League, fiind golgheterul competiției alături de Romelu Lukaku, alt jucător aflat în centrul atenției în această perioadă. Belgianul de la Everton a anunțat clubul că nu va semna o extindere a contractului său în ciuda faptului că Mino Raiola, celebrul său agent, a anunțat că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mari.

Lukaku mai are doi ani din actuala sa înțelegere cu clubul, dar un transfer al său în vară - posibil chiar la o echipă din fața lui Everton din Premier League - este foarte probabil. Atacantul își dorește să-și împlinească ambiția de a juca în Liga Campionilor.

  • Kane și Lukaku se află în fruntea marcatorilor din Premier League, cu câte 19 goluri reușite în 22, respectiv 28 de meciuri.